Kızlar Hamamı....

jeanım girersen o alıntıyı silermisin bide canlarım adımı deilde nıckımı söylermisiniz yanlıs anlamayın ama bizden baska cok kişi okuyor burayı emin olun laf dagılsın istemyorum size özelden yzıyorum zaten :1hug: yanlıs anlamyın lütfen

yok yok iyi olcak ben eminim buna bak eve bi gel heryer gül donatılmış olcak,kendi elleriyle yemek yapmıştır hatta frambuazlı dondurma bile almıştır eniştem eminim kaydirigubbakcemile5

bencede sinin stres yokkaydirigubbakcemile oh mis gibi mersinin tadını çıkar.aklinialirimsmile ben burda ankarada kafayı yiyorum ya. bende denize girmek, güneşlenmek istiyorum ya....

selam hemşirem geldim geldim,dersler flan çok yoğundum giremedim bi kez sabah girdim you_know gelmiş mi flan diye okudum biraz öyle hadi canlandıralım burayı nasılsın?

günaydın kızlaropuyorumnanaktan hani kimsecikler yok.:sinifsinif: knowcum nasılsın? keyfin nasıl? seni özel sorayım. inşallah herşey yolundadır.

bu arada amonracım bana dün msj atmışsın geç farekttim. yorum yaptım ama ne kızmış öyle ağzım açık kaldı valla.

kızlar canlandıralım burayı ya mügüş burdamısın sen
alişim bildiğin gibi yani öyle iyi sayılır

çok ısınıyo sonra kapanıyo şimdi flasha alıyorum tüm belgeleri daha sonra servise vercem ,giremeyebilirim canım sen iyisin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…