Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
jeanım girersen o alıntıyı silermisin bide canlarım adımı deilde nıckımı söylermisiniz yanlıs anlamayın ama bizden baska cok kişi okuyor burayı emin olun laf dagılsın istemyorum size özelden yzıyorum zaten :1hug: yanlıs anlamyın lütfen
yok yok iyi olcak ben eminim buna bak eve bi gel heryer gül donatılmış olcak,kendi elleriyle yemek yapmıştır hatta frambuazlı dondurma bile almıştır eniştem eminim kaydirigubbakcemile5
bencede sinin stres yokkaydirigubbakcemile oh mis gibi mersinin tadını çıkar.aklinialirimsmile ben burda ankarada kafayı yiyorum ya. bende denize girmek, güneşlenmek istiyorum ya....
selam hemşirem geldim geldim,dersler flan çok yoğundum giremedim bi kez sabah girdim you_know gelmiş mi flan diye okudum biraz öyle hadi canlandıralım burayı nasılsın?