Kızlar Hamamı....

15470og6.jpg

Ben bu adam kadar karizmasını görmedim walla,testisi de elindeymişşkaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldenbana akıl vercen sen onu örnek almıcan eliffff bugun taş aldım forumdan renkli tırnak için pırıl pırıl o hobi şeysindenkaydirigubbakcemile3

zıkkımın kökü dilek
daha almadığın kaldı mı
hemi de bensiz
pazar günü forumun anasını ağlatıcaz bak
söz verdinaklinialirimsmile

delikafaduldendelikafaduldenbana akıl vercen sen onu örnek almıcan eliffff bugun taş aldım forumdan renkli tırnak için pırıl pırıl o hobi şeysindenkaydirigubbakcemile3

tırnak için taş mı aldın?nası yani.ben de tam oje topiğine bakıyodum,neler neler yapmışsın sen yawrumohaoldumsmile

zıkkımın kökü dilek
daha almadığın kaldı mı
hemi de bensiz
pazar günü forumun anasını ağlatıcaz bak
söz verdinaklinialirimsmile
ha geldik mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tırnak için taş mı aldın?nası yani.ben de tam oje topiğine bakıyodum,neler neler yapmışsın sen yawrumohaoldumsmile

evet abla yarın koyarım fotosunusempatiksalakcinni

kızlar eski günleri yad edelim biraz,sarissa vardı hani hamileymiş bugün gördüm,allegria sonra ayrılmış sevgilisinden morali çok bozuk,günlüğe yazıyor falan,asinaz vardı sonra hala antidepresan alıyormuş.mesajlarından takip ettim biraz..araştırmacı gazeteci paradoksguclubacismile

kızlar eski günleri yad edelim biraz,sarissa vardı hani hamileymiş bugün gördüm,allegria sonra ayrılmış sevgilisinden morali çok bozuk,günlüğe yazıyor falan,asinaz vardı sonra hala antidepresan alıyormuş.mesajlarından takip ettim biraz..araştırmacı gazeteci paradoksguclubacismile

sarissa hamilemii aa şimdi duydum en kısa zamanda tebrik edeyim
alişim365 vardı bi de

cok bosladık birbirimizi yaalsanaalsanasmile

sarissa hamilemii aa şimdi duydum en kısa zamanda tebrik edeyim
alişim365 vardı bi de

evet hamileymiş,nisan mayıs gibi doğumu olacakmış.Alişim365 i hatırlamadım ben.Benden sonra olmalı.Bide hani küçük kardeşi olan bi kız vardı,sevgilisi falan da vardı.geçmişe bakıyım bi:sinifsinif:

Neyse artık,kalanlar yeter de artar bile.Hel bizim kadar kuduruksalar..ah bir ekşın çıksa da görse tüm k.k bizisempatiksalakcinni

kuzular ben yatıyorum,fena tıkandım.gök de delindi sanki ne yağmur yağıyor ya.sel falan olmaz yine umarım..iyi geceler güzeller.öpüyorum çok.beni özleyin.yarın tüm detayları bekliyorum,çoookkk eğlenin haaolumunekankayizsmile

kuzular ben yatıyorum,fena tıkandım.gök de delindi sanki ne yağmur yağıyor ya.sel falan olmaz yine umarım..iyi geceler güzeller.öpüyorum çok.beni özleyin.yarın tüm detayları bekliyorum,çoookkk eğlenin haaolumunekankayizsmile

ben de öpüyorum abla
valla kazasız belasız hayırlısıyla eylem amacına
ulaşsın tek dileğim o
seni özlicezz akşama detayları anlatırız
iyi gecler tatlı rüyalar

15470og6.jpg

Ben bu adam kadar karizmasını görmedim walla,testisi de elindeymişşkaydirigubbakcemile3

plak şirketine bak abla
çin çin plak sana neyi hatırlatıyooorr aklinialirimsmile

ben ? şutarafagitti

Back
X