Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Ben bu adam kadar karizmasını görmedim walla,testisi de elindeymişşkaydirigubbakcemile3
aa gerçekten mi
iyi bi aile planlaması yöntemi o zaman:2:
delikafaduldendelikafaduldenbana akıl vercen sen onu örnek almıcan eliffff bugun taş aldım forumdan renkli tırnak için pırıl pırıl o hobi şeysindenkaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafaduldenbana akıl vercen sen onu örnek almıcan eliffff bugun taş aldım forumdan renkli tırnak için pırıl pırıl o hobi şeysindenkaydirigubbakcemile3
![]()
Ben bu adam kadar karizmasını görmedim walla,testisi de elindeymişşkaydirigubbakcemile3
ha geldik mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zıkkımın kökü dilek
daha almadığın kaldı mı
hemi de bensiz
pazar günü forumun anasını ağlatıcaz bak
söz verdinaklinialirimsmile
tırnak için taş mı aldın?nası yani.ben de tam oje topiğine bakıyodum,neler neler yapmışsın sen yawrumohaoldumsmile
dilekk yok mu ekşın ya.kesat bu gece galiba![]()
dilekk yok mu ekşın ya.kesat bu gece galiba![]()
kızlar eski günleri yad edelim biraz,sarissa vardı hani hamileymiş bugün gördüm,allegria sonra ayrılmış sevgilisinden morali çok bozuk,günlüğe yazıyor falan,asinaz vardı sonra hala antidepresan alıyormuş.mesajlarından takip ettim biraz..araştırmacı gazeteci paradoksguclubacismile
kızlar eski günleri yad edelim biraz,sarissa vardı hani hamileymiş bugün gördüm,allegria sonra ayrılmış sevgilisinden morali çok bozuk,günlüğe yazıyor falan,asinaz vardı sonra hala antidepresan alıyormuş.mesajlarından takip ettim biraz..araştırmacı gazeteci paradoksguclubacismile
sarissa hamilemii aa şimdi duydum en kısa zamanda tebrik edeyim
alişim365 vardı bi de
evet hamileymiş,nisan mayıs gibi doğumu olacakmış.Alişim365 i hatırlamadım ben.Benden sonra olmalı.Bide hani küçük kardeşi olan bi kız vardı,sevgilisi falan da vardı.geçmişe bakıyım bi:sinifsinif:
kuzular ben yatıyorum,fena tıkandım.gök de delindi sanki ne yağmur yağıyor ya.sel falan olmaz yine umarım..iyi geceler güzeller.öpüyorum çok.beni özleyin.yarın tüm detayları bekliyorum,çoookkk eğlenin haaolumunekankayizsmile
![]()