Kızlar Hamamı....

iyiyim ablacım sağolasın
evet gitmedim opuyorumnanaktan
gerçi bi dönem götürülmeye çalışıldım ama :olmaz: alsanaalsanasmile

utanmıyorsun değil mi bişiler paylaştığın abla dediğin insanlara laf atmaya götürülmeye çalışılsanda yaptıgın hatalardandır attığın iftiralardandır neyse büyüyünce öğrenirsin ama sana bir abla tavsiyesi oturup aynı sofrada yemek yediğin insanlara ihanet etme

utanmıyorsun değil mi bişiler paylaştığın abla dediğin insanlara laf atmaya götürülmeye çalışılsanda yaptıgın hatalardandır attığın iftiralardandır neyse büyüyünce öğrenirsin ama sana bir abla tavsiyesi oturup aynı sofrada yemek yediğin insanlara ihanet etme

aaa n'oluyo ki..mafoldumben bak şimdi canım sıkıldı.yanlış anlama olmasın aranızda:umursamaz:

canım boş ver bugün keyfimizi giç bişey bozamaz
süper güzel bi gün geçirdik takma ufak şeyleri

kızlar durun bakalım,amonranın da dediği gibi keyfimizi kaçırmayalım.Ne güzel bir gün yaşamışsınız.Sevindim sizin adınızaolumunekankayizsmile

aaa n'oluyo ki..mafoldumben bak şimdi canım sıkıldı.yanlış anlama olmasın aranızda:umursamaz:

boşver abla geldi GEÇTİ ben ses çıkarmıyorsam olgunluğumdandır kimse kalkıpta bana 10 kere aynı seyi söyledikten sonra hala hayır öyle değil böyle diyemez desede işte sonu böyle olur aylar oldu ses çıkarmıyorum utanmıyor ya gelmiş burda laf atıyor günlerdir yazıyruz ona bişi demişmiyiz susup yazmayı bilmiyor sanırım neyse bunuda akıl hocaları öğretmiştir:umursamaz:

boşver abla geldi GEÇTİ ben ses çıkarmıyorsam olgunluğumdandır kimse kalkıpta bana 10 kere aynı seyi söyledikten sonra hala hayır öyle değil böyle diyemez desede işte sonu böyle olur aylar oldu ses çıkarmıyorum utanmıyor ya gelmiş burda laf atıyor günlerdir yazıyruz ona bişi demişmiyiz susup yazmayı bilmiyor sanırım neyse bunuda akıl hocaları öğretmiştir:umursamaz:

bilmiyorumkismile hımmmmm durumlar biraz karışık gibi.Ama belli ki sen epey bi kırılmışsın

inanamıyorum ya neyse uyarı aldım abla o mesajımdan demekki şikayet edilmişim

Son düzenleme:
you burda mısın kuzum
rimmelin matlaştırıcısndan aldım
son bi tane kalmıştı
hem de 2. ürün yarı fiyatınaydı
bulsam bi sürü alcaktım yani 2 liraya gelcekti
sinir oldum yağmalanmış resmen

Lütfen yorumlarımıza dikkat edelim.
Bol bol geyik muhabbeti yapıp gülüp eğleneceğimiz bir bölümde birbirimizi kırmanın manası yoka.s

Gördüm canım.Rica edicem bırakalım eski tatsızlıkları.Olmuş bitmiş.Özrünüzü dilemişsiniz.Ben eski geyiklerimizi özledim.Zaten hayatlarımız yeterince stresli,şurda iki muhabbet edip gülüyoruz.Bunu kaybetmeyelim.kaydirigubbakcemile
Amonra ve you-know da zaten bu bilinçte kızlar.Ben onların da konuyu uzatmayacaklarını düşünüyorum.Di mi kızlarrr..Hepinizi çok seviyorum.olumunekankayizsmile
Hadi öpüşün barışın bakıimmmm..kardeşş,ciciiii:emir_bebek:

abla sen msn konuşmalarını görcektin bunlar ne ki
he birde heryerde rezil ettikleri bişey de var tabii yazdığım konuya giremedim
terbiyesiz,yüzsüz,yüzü tutmaz,malum şahıs deniyor hakkımda
dedirtildi yaniii

Back
X