Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinooo nasılsın?? seni yad etmedik çünkü gidenlerden değilsin tatlımsositososito
iyiyim ablacım sağolasın
evet gitmedim opuyorumnanaktan
gerçi bi dönem götürülmeye çalışıldım amalmaz: alsanaalsanasmile
utanmıyorsun değil mi bişiler paylaştığın abla dediğin insanlara laf atmaya götürülmeye çalışılsanda yaptıgın hatalardandır attığın iftiralardandır neyse büyüyünce öğrenirsin ama sana bir abla tavsiyesi oturup aynı sofrada yemek yediğin insanlara ihanet etme
bacilar noluyonuz yaw kim var kim yok buralarda k
utanmıyorsun değil mi bişiler paylaştığın abla dediğin insanlara laf atmaya götürülmeye çalışılsanda yaptıgın hatalardandır attığın iftiralardandır neyse büyüyünce öğrenirsin ama sana bir abla tavsiyesi oturup aynı sofrada yemek yediğin insanlara ihanet etme
aaa n'oluyo ki..mafoldumben bak şimdi canım sıkıldı.yanlış anlama olmasın aranızda:umursamaz:
boşver abla geldi GEÇTİ ben ses çıkarmıyorsam olgunluğumdandır kimse kalkıpta bana 10 kere aynı seyi söyledikten sonra hala hayır öyle değil böyle diyemez desede işte sonu böyle olur aylar oldu ses çıkarmıyorum utanmıyor ya gelmiş burda laf atıyor günlerdir yazıyruz ona bişi demişmiyiz susup yazmayı bilmiyor sanırım neyse bunuda akıl hocaları öğretmiştir:umursamaz: