Kızlar Hamamı....

dilek beni kıskandırma amamafoldumben canım bu aralar zati her bişeyi istiyor,şüphelerdeyimbilmiyorumkismile

:emir_bebek::ecrin_bebek: ayy abla ne istio söle ben cinsiyet tahmini yapam hemen yada sen karalahanayı kaynat sonra suyuna işe renk mor olursa irkek pembe olursa kızmıs delikafadulden burda görduydum hamile bacılar öle yapıo

:emir_bebek::ecrin_bebek: ayy abla ne istio söle ben cinsiyet tahmini yapam hemen yada sen karalahanayı kaynat sonra suyuna işe renk mor olursa irkek pembe olursa kızmıs delikafadulden burda görduydum hamile bacılar öle yapıo

sırnaşık şey ay komaya girdim.Bunu da ilk duydum.Bu k.k ne faydalı yermiş yaw.Dur hemen kaynatayım bari,sonuçta karalahana bizden sorulurkaydirigubbakcemile5

sırnaşık şey ay komaya girdim.Bunu da ilk duydum.Bu k.k ne faydalı yermiş yaw.Dur hemen kaynatayım bari,sonuçta karalahana bizden sorulurkaydirigubbakcemile5

sorma abla plastik bir kaba sabah ilk çişini yap aksama kadar beklet eger dibine tortu çökerse hamile deilsin üzerinde tabaka olusursa hamilesin ama ortada olursa o ne bilmiomdelikafadulden

sorma abla plastik bir kaba sabah ilk çişini yap aksama kadar beklet eger dibine tortu çökerse hamile deilsin üzerinde tabaka olusursa hamilesin ama ortada olursa o ne bilmiomdelikafadulden

Ya canım bunlar gerçek mi..yarıldım gülmekten.
Mahalle ultrasoncuları iş başında desenedelikafadulden
Napıyosun sen,ösledim ben seni çokŞeniz

Ya canım bunlar gerçek mi..yarıldım gülmekten.
Mahalle ultrasoncuları iş başında desenedelikafadulden
Napıyosun sen,ösledim ben seni çokŞeniz

oy ablacım bende cok özledim görüşsek artıkım diyorum :umursamaz:
abla valla doğru hatta ilişkiden sonra yataktan kalkmıcakmısın kocanın elini alıp karnına koyup bi dua varmıs onu okucakmısın cocugun erkek olurmus valla dur bulamda gör

oy ablacım bende cok özledim görüşsek artıkım diyorum :umursamaz:
abla valla doğru hatta ilişkiden sonra yataktan kalkmıcakmısın kocanın elini alıp karnına koyup bi dua varmıs onu okucakmısın cocugun erkek olurmus valla dur bulamda gör

ya bul bul..ben inanmam böle şeylere ama,yapmak isteyen ve yapanlara da saygı duyarım.
Herkes bişeylere inanmak zorunda,kendilerini böyle iyi hissediyolarsa ne mutlukafamçokkarıştı

ablacım açıcam ama şunu unutma ki görmezden gelmek bir insana verilecek en büyük cezadır.
O kadar anlatmaya çalıştım,demek ben bir yerlerde hata yapmışım.
Sana da teşekkür ederim,olgun davranıp yazdıklarımı ciddiye aldın ve muhattap olmadın bir daha.
Doğru yol bu dilek.Şeniz

Back
X