Kızlar Hamamı....

gitmiş abla yada msn mi istesek :teytey:
ya dun benim kociş burda olan konusmamızı söledi hani aksam bulusalım fln demiştik ya sen onu biyere kaydetmişin bende gördum dedi ama ben bişi kaydetmedim ondan şüphelendim şimdi tlfndan girebilio cunku

kocalarınızı uzak tutun bakim k.k dan yaaalsanaalsanasmile

abla ben mi gir diom biyerden görmus ama gecmiştende bakmıs olabilir valla anlamadım bişiler geveledi ama nerden buldun dedim sen kaydetmişsin dedi onunda cok pc bilgisi yok ama anlamadım bişiler sacmaladı

abla ben mi gir diom biyerden görmus ama gecmiştende bakmıs olabilir valla anlamadım bişiler geveledi ama nerden buldun dedim sen kaydetmişsin dedi onunda cok pc bilgisi yok ama anlamadım bişiler sacmaladı

olumunekankayizsmile heralde sen gir demiyosun bebğim ya,senin koca uyanık.Benim ex te pek bi meraklıydı böle şeylere..alsanaalsanasmile

olumunekankayizsmile heralde sen gir demiyosun bebğim ya,senin koca uyanık.Benim ex te pek bi meraklıydı böle şeylere..alsanaalsanasmile

uyanıkta abla anlamaz yani gecmişe bile bakamaz zaten diyor bastım biyerden cıktı fln diyor sempatiksalakcinni program yukluoruz sonra kaldırmak istiyoruz ya ekle kaldır yerine sil den kaldırıo dusun artık sempatiksalakcinni

uyanıkta abla anlamaz yani gecmişe bile bakamaz zaten diyor bastım biyerden cıktı fln diyor sempatiksalakcinni program yukluoruz sonra kaldırmak istiyoruz ya ekle kaldır yerine sil den kaldırıo dusun artık sempatiksalakcinni

ay annemm bana ne kadan da benziyo.akraba mıyız neyizdelikafadulden

kuzular nerdesiniz bakimm.hamamı boş bırakmayın bu gece..
hadi amonranın pc si bozuk..
ya mügeee,dün gece burdaydı tek kelime yazmadı.görmeim sanma mügişşş..
bu gece bekliyorum haa..madam ve dilek bi tek devamsızlık yapmıyor aferinkaydirigubbakcemile5

Back
X