Kızlar Hamamı....

Gözün aydın canımm..Ee abla sözü dinlemedin.yıllarca gittik o yolları,hem de daha kötü şartlarda..neyse gelmiş ya önemli olan oozemuszemus

valla ablacım aklıma geldi dedim bi daha hava nasıl olursa olsun geleceğim kaydirigubbakcemile3 öğlen göreceğim bakalım bakalım

Ayyy ne heyecanlısındır şimdii..güzel bir gün geçirin canım..tadına varın ilişkinizin ve sorun konuşmayın olur mu??zemuszemus

yok ablacım öyle şeyler çok nadir oluyor,kendisi çok neşelidir ben bir az durgun ki anlamışsınızdır :) neşeyle anlatır sıkıştırır beni hep opuyorumnanaktan

yerim kız neşenizi szin..benim de tek neşem sizsiniz inanın..nerde o you-know um pastacı güzelim..hangi yarışmada sürtüyor kim bilir yine..birinde birinci olsa da jübile yapıp kapasa yarışma defterini..
huuu..diloşş sana diyorum.bak sana oy vercem diye topic topik gezemem adım çıkacak haaa..olumunekankayizsmile

aman da aman dil de çıkarırmış ablaya..ağlama canıkiomm sen katıl yarışmalara ben gelirim peşinden..ablan kurban olsun sana.yetenek sizsiniz e başvurmamışsın ama..ona da katıl bebekk..kaydirigubbakcemile3

Back
X