Kızlar Hamamı....

günaydın bayanlar mirmirmirmir
hoşgeldin allegria kader arkadaşım gözümüz yollarda kaldı olumunekankayizsmile

biliosun evde pc yok haftasonu uzak kaldım. kuzenler kardeşlerim bendeydi haftasonu epey koşturmacalı geçti[/B] sen neler yaptın

ne yapim cnm dayımlar geldi benimde öyle gecti dogum gunume 4 gun kaldı kocişi sıkıştırıp duruom bişi sölemiiii sürpriz istiom yaaaabilmiyorumkismile

çarşambada benim erkek arkadaşımın doğumgünü bi süpriz bişiler yapmak istiyorum maddi durumda kısıtlı napıcam bilmiyorum kızlar bilmiyorumkismile

çarşambada benim erkek arkadaşımın doğumgünü bi süpriz bişiler yapmak istiyorum maddi durumda kısıtlı napıcam bilmiyorum kızlar bilmiyorumkismile

çok da külfetli bişeyler yapmana gerek yok ki canım çten gönülden olsun yeter bence önemli olan o özel günü özel kılanlarla beraber olmak

çok da külfetli bişeyler yapmana gerek yok ki canım çten gönülden olsun yeter bence önemli olan o özel günü özel kılanlarla beraber olmak

evet işte bu bende bunu diyorum hediye fln istemem sevmiyorum zaten öle ama guzel bir gun olsun yanımda olsun yeter

benim kocacım bana yılbaşı hediyesi olarak şarjlı süpürge almıştı biliyo musun ihtiyacım vardı lazımdı da o bana sayılmaz ki eve alınıyo sonuçta fena bozulmuştum. ben ona pasta yaptım mumlar tütsüler romantik bi ortam hazırlıcam diye yırtındım aşkım içim geçiyo böyle karanlıkta ışığı çakıversene dedi tomruğum benim

evet benimkide pek yaratıcı değil maalesef :mymeka:
doğumgünümde bana hırka ve puzzlle almıştı sağolsunda,ama ben hediyem daha özel olsun istiyorum guclubacismile

Back
X