Kızlar Hamamı....

selam kızlarrrr:3:
selam canım,hoşgeldin
hoşbulduk amonracımhihoyyyt
burayı yeni keşfettim:jeyyar:çayınızı içmeye gelirim gündüzleride:lepi:
kovsanız gitmem sonra :1:
aaaa niye kovalım ki..hamam canım burası,kadınlar hamamı hem de.azarız çoğu zaman biz
:kızgın: :kızgın: yaa daha kaç kez söyylicem kıskancım bakk :oklava: :çok üzgünüm: benneyaptımki

kıskananlar çatlasın,ben kurbanıma neler neler aldım,görünce daha çok kıskanacaksın..oh olsunnnnkaydirigubbakcemile3

aman gündüz gelmeye fırsat yok biz gece burdayıss :jeyyar: gamyoncuiremsu
gündüz gelsemde ateş almaya gelirdim senemim:)
bende gece vardiyasındayım:lepi:

tanrıça istersen topik kirası ödeyek
ev sahibesi oldun misafir muamamelesi görüyoz:roflol:

yok canım ya:delphin:bendensiniz bu ay:delphin::roflol:
amonra kafama çanta atmadan gidiyim beneyvahedigeldismile:kedi:

aaaa niye kovalım ki..hamam canım burası,kadınlar hamamı hem de.azarız çoğu zaman biz

takıldım bitanemŞeniz
yeni keşfettim burayı,sayfaları okumadım bile,işallah bi ara bi kısmını okurumolumunekankayizsmile
eğlenceniz daim olsun diyorum ve müsadenizle şimdilik aranızdan ayrılıyorum
sıcak karşılamanız ve misafirperverliğiniz için teşekkür edip hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan güzel muhabbetler canlarımopuyorumnanaktan

Tanrıça nereye,gitmee kal.kaydirigubbakcemile
desem de siz kalın ben yetıyım olar mı,sabah işe gideceğim.ohh sizin bi taraflarınızda
pireler uçussun vatana millete biz hizmet edelim..kaydirigubbakcemile
adaletin bu mu dünyaaasenağlama

görüomm bazen geldiiğini sırnaşık şey takip ediyorum arada seni ona göre hal ve hareketlerine dikkat et bak bi daha söylemem kıskancım :roflol: :roflol:[/QUOTE]
ajanım james bondum olumunekankayizsmile
takıldım bitanemŞeniz
yeni keşfettim burayı,sayfaları okumadım bile,işallah bi ara bi kısmını okurumolumunekankayizsmile
sıcak karşılamanız ve misafirperverliğiniz için teşekkür edip hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan güzel muhabbetler canlarımopuyorumnanaktan

sanatçı vedası gibi olmuş Tanrıça,biz de çok öpüyoruz.Ben ve saz arkadaşlarım da size güle güle der..her zama bekleriz,bunu saymayız ama:roflol:

desem de siz kalın ben yetıyım olar mı,sabah işe gideceğim.ohh sizin bi taraflarınızda

Ben hizmetimi bitirdim,darısı sana :hooray:

Son düzenleme:
takıldım bitanemŞeniz
Yaa Tanrıcam arayıp da bulamzsan emin ol burdayız hihoyyyt müsade senin tabikii ,yine bekleriz bi dahakine çay kahve yapçam sizee iyi geceler öpüyorum..

hadi git yat sen de bakalım sabah kalkmak zor olurr kutlama yaparken iiiydi dimi :roflol: :roflol: opuyorumnanaktan hadi mucuk sana da allah rahatlık versin ..a.s.

Hastaneye kayınvaldeyi ziyarete gittim,
ablama çaya gittim,
AOÇ'de kokoreç yemeye gittim sırnaşık şey

geçmiş olsun kayınvaliyedeŞeniz
bizi çağırmadığı için aşkolsun ablaya:dilcikar:
kokoreç sevmem ona bişey olmasın,AB ye sayesinde giremiycez haberi olsun:roflol:

Back
X