Saatini 1 saat geri aldın galiba kaydirigubbakcemile3
arkideşlerle yemeğe gitmiştik te madamcım:içelim: yeni gelebildim.iki gecedir kopuş durumları..yarın iş var çok kalamayacağım ama:sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saatini 1 saat geri aldın galiba kaydirigubbakcemile3
arkideşlerle yemeğe gitmiştik te madamcım:içelim: yeni gelebildim.iki gecedir kopuş durumları..yarın iş var çok kalamayacağım ama:sinifsinif:
Canııım hoşgeldinn olumunekankayizsmile :sm_cool:
kopmaya zaman var bize yokkk küselimmi madam pınarla? benneyaptımki benneyaptımki
kopmaya zaman var bize yokkk küselimmi madam pınarla? benneyaptımki benneyaptımki
İki gündür iyi koptun o zaman kaydirigubbakcemile3
Olsun yakışır arkadaşıma kaydirigubbakcemile5
küsmek yok yola devam:roflol:
sen bizi topluyon buraya kendin gidion gezmelere yemezlerrr ,bi dahakine beni de götürürsen küsmem :jeyyar: :roflol:![]()
walla şahane fikir,,kızlar buluşma yapıyo ya bazen fotolarını görüyorum..pek bana göre değil.biz de kopuş partisi yapalım olmaz mı..![]()
walla şahane fikir,,kızlar buluşma yapıyo ya bazen fotolarını görüyorum..pek bana göre değil.biz de kopuş partisi yapalım olmaz mı..![]()
olur valla yapalım bu arada benim oğlan bugün sogukta hep dışardaydı bugün öksürmeye baslamış şurup verdim ama inş. ateş çıkmaz..
Dikkat et oğluşuna salgın var,
benim oğlanların ikiside hasta,büyükde yanımda değil tek başına senağlama
geçmiş olsun kuzuya..bişey olmaz,böyle böyle büyüyecek canım..:ecrin_bebek:olur valla yapalım bu arada benim oğlan bugün sogukta hep dışardaydı bugün öksürmeye baslamış şurup verdim ama inş. ateş çıkmaz..
seninkilere de geçmiş olsun canım ya:sinifsinif:Dikkat et oğluşuna salgın var,
yaa bi huyu ki bana çekmiş gezmeyi çok seviyoo
onu akşama kadar gezdir bıkmıyoo..ama işte dikkat etmek gerek lafımı dinlesee
alsanaalsanasmile bi de bana laf söylüyosun,gezinti seni:roflol:
kaç yasındalar,büyügü nerde :uhm:
Büyüğü izmirde okuyor,ünide:)3.sınıfta
küçükde 15 yaşında ..
Allah yardımcıları olsun mamdamım ikisinin de..oo büyüğü okul bitsin bern evlencemmm demeye başlar,demedi deme ama :roflol: :roflol: