Kızlar Hamamı....

sen söyledin de bizden başkası anlamadı.banlanmazsın merak etme..yani bence banlanmazsın tabii..belli olmaz..:roflol:

senin kazenle aran iyi abla benim adımı bile doğru sölemiyo ra diyo bana amon kısmını takmıyo bile. yaparsın kardeşine bi güzellikeyvahedigeldismile

aha kuru iftira.aram iyi falan değil.korkuyorum ben ondan.msn de bile banlandığımızda korkudan yazamamıştım.ama sizler için kendimi feda ederim yani..[/I]mafoldumben

banlancaksın sitenin kuralını aştın bamyayı anlattın aklinialirimsmile

eee kapayalım ama isterseniz..walla kazen gelecek şimdi.anında kaçarım ve satarım demedi demeyin..ben hiiiççç bişey yapmadım kazen ağbi inanın:hulya:

meltemm yok öyle bişey ya ..geyik burası korkma..amonra hadi çav beebkk..görüşürüz.kendine dikkat et opuyorumnanaktan

görmedi tam okuyordu diğer pc yi açmaya çalıştı sonra geldi niye oyun oynuyon dedi gamyoncuiremsu
bazen intte testler varya onlara bakıyorum öyle bişi sandı

yok ya ne bozacaksın geyiği kuşum bee..senin anlattıklarında geyik işte..çaktırma patrona yeter..bize değil sana zarar yanikaydirigubbakcemile5

paradoks bana kimse akıllı demiyor ki zaten erkek arkadaşım deli diyor burdaki grafiker deli diyor bazen cadı :oklava: diyor ama boşverrr

Back
X