Kızlar Hamamı....

bende nişanlımı istiyorum onunla beraber sinemaya gitmek istiyorum onunla beraber alışveriş yapmak istiyorum ama yokk iştemafoldumben
cino olan var olamayan varr yani bebeğemmm mafoldumben

sende hoşgeldin cnm paradoks 1 kere aramdım 4 kere aradım cvp yokk

telefonu başka yerde kalmıştır,sessizdedir..meşguldür canım..kötü bişey yoktur merak etme.aradığında da sakin ol.merak ettim canım iyiysen sorun yok ama bi daha böyle yapma merak ediyoum de..bunaltma olur mu..

valla mı teyzecim (bu arada paradoksun gerçekten yiğeniyim) ben orayı bilmiyorum bir bakayım gezindik kar topu oynadık ama ayaktan vurmaca opuyorumnanaktan

ah yeni yeni bamya severler gelmiş sevindim cancu canım bende hasret çektim şimdi kavuştuk okul bizi ayıran sizi?

ayyy benim canım yiğenimmm..çok güzel orası ama ayaktan kartopu vurmaca daha zevklidir tabii..manyaklar sizi..
cancuu sen nasılsın canım..
meltem yine gel..
dilek nerdesinnn cino burdaaa
opuyorumnanaktan

paradoksum çok beğendim ben burayı hemde aynı durakta iniliyormuş akvaryuma bakmak paraylan mı :)

paradoksum saol bebişim iyiyim napimmm takılıorum ölee gamyoncuiremsu
sen nasılsınŞeniz

askerlik mi :( o daha zor ama sayılı gün çabuk geçermiş diye bir yalan söyleyeyim olsun be canım ucunda evlilik var !

askerlik mi :( o daha zor ama sayılı gün çabuk geçermiş diye bir yalan söyleyeyim olsun be canım ucunda evlilik var !

aralıkta işte düğün gelsin 2 ay sonra evlenices kısmetse
o sayılı gün çabuk geçer sözüde gerçekten YALAN hemide koccaman bi yalan

amannn hadi başka bişi konuşalım yoksam bayılazaamm artıkakannehir

Turkuazoo’nun giriş fiyatları ise şöyle: Yetişkinler 25 TL karşılığında akvaryumu ziyaret edebilirken; öğrenciler, 65 yaş üstündeki misafirler ve 4-16 yaş arasındaki çocuklar 18 TL karşılığında Turkuazoo’yu gezebiliyor. ıki çocuklu dört kişilik bir aileden ise 75 TL talep ediliyor. Her ilave çocuk için 15 TL alınıyor.

özel ders bulunca gideriz 18 tl den :)ama içerisi çok etkileyici

Back
X