Kızlar Hamamı....

benimde bir ark vardı her carsamba sevgilisiyle kavga edip ayrılırlardı oda çarşambalar lanetli der dururdu her carsamba alısmıs ya sudan sebepten kavga cıkarırdı

:sinifsinif: tamam demicem bi daha o zaman ablam ohaoldumsmile

çok seviyo ablan seni..ben de söz dinlerim biliyo musun..bana da mantıklı bişey söylense peki derim vhemen. anlamam özellikle çokk genç ve ben kendi kafamın dikine giderim,kimsenin nasihatine ihtiyaç duymam diyenleri.cahil bulurum..:umursamaz:

bende sizi seviyorum ablam,hepinizi,seni yu knowu cini allegria bizi unutsada onuda seviyorum ohaoldumsmile
yok ablam kafamın dikine gitmem ben hiç,görmüş tecrübe etmiş insanların dediklerine kulak veririm yani...

biliyorum mügecimmm..farkettim.sen hep başarılı olacaksın.bu bir his.
dilekkk banada pasta..ha bi de şeyi istiyorum o birlikte çekildiğimiz fotoyu..kızlar görsün bi daha

you_know aklıma geldi bak katılayım mı pasta yarışmasına demiştin bence katıl yani biliyorsun hep katıl diyorum

you_know aklıma geldi bak katılayım mı pasta yarışmasına demiştin bence katıl yani biliyorsun hep katıl diyorum

bencede katıl olumunekankayizsmile

biliyorum mügecimmm..farkettim.sen hep başarılı olacaksın.bu bir his.
dilekkk banada pasta..ha bi de şeyi istiyorum o birlikte çekildiğimiz fotoyu..kızlar görsün bi daha

sağol ablam moralimi düzelttin opuyorumnanaktan

canım yarısmalar için izin alınıomus artık sanırım iptal olmus pasta yrısması bende yarın gidiom zaten katılamam artık

ben gerçek sanmıştım ama aaa peki canım şimdiden doğum günün kutlu olsun yerimseniben

olmaz yarın kutlayacaksınkaydirigubbakcemile3 gece tlfndan baglanabilirim becerirsem

gece 12den sonra burda ol parti yapalım sana organize ederim hemen aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…