Kızlar Hamamı....

ne yapayım işe gelip gidiyorum bugün iş yerinden çıkmak istediğimi söyledim patrona çıkıcam işten cumartesi onun dışında evde oturuyom okuldan 1 aylık izin aldım üniversteye hazırlananlar okula gitmiyor sınava girmediğimden tek başıma sınıfa gitmeyim diye bende izin aldım evde vakit geçiriyorum.

işte ya evdekilerde istemedi erkek arkadaşımda benden başka kız yoktu bi patron bi ben duruyorduk erkek arkadaşımda askere gidecek fazla üzmek istemdim soğudum da zamanla iş yerinden

aman deli kız erkek arkadasın sana para mı vercek kızarım böle kızlara bende valla ben kocamın dediklerini bile yapmıyorum benimde doğrularım var o istedi die asla yapmam sende yapma bak pişman olursun

Geçmiş olsun canım benim,heh ne güzel demişsin helal olsun sana sevdim bu düşüncenikaydirigubbakcemile5

burayada gelen yok ama :umursamaz:
olurda BıRıLERı alsanaalsanasmile gelirse yanlıslıkla ben cuma günü kıbrısa gidiyorum pazartesi gelcem :umursamaz::dilcikar:

git yaşa bakalım,aslında iyi yapıyorsun hep kocişle olmaz arada özlesin :)bu arada ablamız nerde uzun zamandır girmemiş,sorun mu var yine :(

Back
X