Kızlar Hamamı....

you_know forumda jinekolog buldum kız hemencik gittiğim doktoru şikayet ettim ona :) bakalım doktorcuk doğru yapmış mı meraktayım,enfeksiyon oldum galiba akannehir

aman deli kız erkek arkadasın sana para mı vercek kızarım böle kızlara bende valla ben kocamın dediklerini bile yapmıyorum benimde doğrularım var o istedi die asla yapmam sende yapma bak pişman olursun

deli olduğum kesin de sadece o değil ailemde pek istemiyor birileri benim yaptığım şeyi belli bir zaman istemediği zaman soğuyorum o şeyden işe gidesim kalmadı heves olmayınca yapılmıyor en basit şey bile

you_know forumda jinekolog buldum kız hemencik gittiğim doktoru şikayet ettim ona :) bakalım doktorcuk doğru yapmış mı meraktayım,enfeksiyon oldum galiba akannehir

gizliydim bebeeem sen doktoramı gttin ki eee tabi bişiden haberimiz yok:umursamaz:

evet gittim canım kuzenimde havuzdan mikrop kapmıştı onun doktoruna gittim 2 litre suyu içtiğimle kaldım yav kaydirigubbakcemile3 kız diyor bide içtin ama şimdi olmaz iyice sıkışman lazım diyor deli oldum ,ama baktı dur bakalım ortaya çıkar belki ilaca ara verdim diye etki etmedi bilemedim senin başına geldi mi hiç?

kaşıntı yok ama akıntı var çok sinir oluyorum ona biraz kokuyor işte korktum bende gittim ama işe yaramadı

hım kokulu bendede oluodu önceden ama yok artıkım evlenince kesildi sende evlenaklinialirimsmile

hehe hazır gittim çocuğun yanına :ecrin_bebek: elimle ittim bu fırsatı bakalım doktorcuk ne dicek çok meraktayım yine muayne parası bayılcam galiba

gittim işte önce kız sordu asistanı ben bakireyim deyince dedi git 2 litre su iç çok sıkışacaksın ki öyle gözükür yoksa olmaz dedi 9 daydı randevum beni içeri aldığında 11 olmuştu o suyu nasıl içtim bi bilsen girdim anlattım işte ultrasonla yumurtalıklarıma baktı sadece tuvaletten kaptın galiba dedi bi ilaç verdi günde iki kez iç dedi ben 3 gün içtim sonra regl oldum o sıra da içmedim zaten 2 günlük kalmıştı bitince içmeye devam ettim ama durum aynı :(acaba yarım mı bıraktım yoksa ilaç mı tesir etmedi onu sordum doktora forumda

anladım canım bi bak caresine cok sorun oluosa ilerde kötü bişi olmasın dikkat et üşütme

burayada gelen yok ama :umursamaz:
olurda BİRİLERİ alsanaalsanasmile gelirse yanlıslıkla ben cuma günü kıbrısa gidiyorum pazartesi gelcem :umursamaz::dilcikar:

yaa bende gideceğim kıbrısa , daha önce hiç gitmedim..
dönünce fikirlerini paylaş lütfen.

ben bi dee balayı için gideceğim:utangac:

şeker dönmeme gerek yok kıbrıs benim 2. memleketim her hafta sonu ordaydım önceleri ne öğrenmek istiosun şeker nerde kalacaksın balayında girnededir umarım

Back
X