Kızlar Hamamı....

ay amonra valla üzüldüm dikkat edin artık bari

biz de üzüldük canım. cana gelmesin diyoruz. ben evde şen şakrak olmaya eşimin sevdiği şeylere yapmaya çalışıyorum ama o gizli gizli ağlıyodu dün akşam. o kadar zor sahip oldu ki elde ettiklerine bi an da uçup gitmesini hazmedemiyo. kızdım artık en sonunda. seni böyle güçlü güçsüz görmek istemiyorum topla kendini. benim de moralim bozuk yardımcı ol bana ben de sana atlatıcaz diyorum. ama nafile aradım az önce sesi yine ağlamaklı:(

of ya yazıkkk benimde eşim ağlamıştı bişide nasıl zoruma gitti lanet etmiştim o hale düşürenlere insanın cok zoruna gidio

ben onu ağlarken görmeye dayanamıyorum benim gördüğümü farkedince çocuk gibi dudağını büze bze ağladı yavrum o ağlıyo ben o ağlıyo diye ağlıyorum. bi kaç gün daha sürer böyle. ben dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum geçicek inşallah

ayyy canım ya valla üzüldüm ayy ya sende dik ol bari baska yöne cek cocugun dikkatiniaklinialirimsmile

evın ÖnÜnden deĞıl ıŞe ÇıkmıŞtı tahsılat yapmaya o ararda motordan ınmıŞ mÜŞterıye dergı vermeye 10 adım atmıŞ bakmıŞ motoru 2 genÇ almıŞ gıdıyo

tıplerı de bellı. Ben gÜvenlık kamerasından gÖrdÜm o ıtlerın suretını. Şımdı yolda sokakta sabah otobÜste o sımaları arıyorum. EŞım daha Önce buralarda gÖrdÜm onları suratları yabancı deĞıl dıyo.

hadi ya çizdirseydiniz kız robot resmini bilioruz kim oldguunu fln diyip sen nerden grdunki

tekrar geçmiş olsun amonracım. geçmişe bakıyorumda özellikle eşinin moralinin kötü olması hakkında yazdıkların ne kötü. ben evlendiğimden beri eşimi sadece 1 kez ağlamaklı gördüm oda ben tarfik kazası geçirdiğim zaman nerdeyse felç olup belden aşağım tutmayacaktı. akrabaları bile demişti ilk defa böyle gördük onu diye ya. aklıma o günler geldi. bak sizin en azından cana değil mala gelmiş. beterin beteri var.

tekrar geçmiş olsun amonracım. geçmişe bakıyorumda özellikle eşinin moralinin kötü olması hakkında yazdıkların ne kötü. ben evlendiğimden beri eşimi sadece 1 kez ağlamaklı gördüm oda ben tarfik kazası geçirdiğim zaman nerdeyse felç olup belden aşağım tutmayacaktı. akrabaları bile demişti ilk defa böyle gördük onu diye ya. aklıma o günler geldi. bak sizin en azından cana değil mala gelmiş. beterin beteri var.

diyorum ben de ya adamlar sana bişey yapsaydı canın sağ ya buna da şükür diyorum.
ya bana bişey olsaydı bi motor yerine getirebilir miydi giden canı diye. bana hak veriyo sonra bi daha başlıyo başa sarmaya. tam herşeyi yoluna koymuştuk rahatlamıştık diyip duruyo

Back
X