Kızlar Hamamı....

moralim iyi canım yeni motor aldık . verdiğin linki inceledim canım. ne güzel faydalı bi iş yapıyosun bizim arkaadşımıza da bu yakışır zaten. iftihar ettim senle

moralim iyi canım yeni motor aldık . verdiğin linki inceledim canım. ne güzel faydalı bi iş yapıyosun bizim arkaadşımıza da bu yakışır zaten. iftihar ettim senle

ay canım benim çok teşekkür ederim,bende çok sevindim bunu başarmak ne kadar güzel takdir edilmek daha bir güzel zemuszemus inş bu motora bir şey olmaz ben pek bilmiyorum ama motorlara da kasko falan oluyor mu?

ay canım benim çok teşekkür ederim,bende çok sevindim bunu başarmak ne kadar güzel takdir edilmek daha bir güzel zemuszemus inş bu motora bir şey olmaz ben pek bilmiyorum ama motorlara da kasko falan oluyor mu?

kasko değil de sigorta var yani her durumda işe yaramıyo canım. bu motora gözü gibi bakıyo eşim :)

amonracım bir şey daha soracağım şimdi daha erken emekli olabilmek için sigortanın daha erken mi başlaması gerek yoksa gün sayısı mı daha önemli?mesela benim 2005te başladı 4 gün ödendi diyelim,senin 2010 da başladı ve hep ödenecek tam diyelim hangimiz daha önce emekli oluruz?

canım 7 bin günü doldurduktan sonra 55 yaşını bekliceksin. ben 2000 girişliyim şuan prim gün sayım 3200 yani 7 bin günüm 43 yaşında falan dolcak hiç eksik günüm olmazsa

canım 7 bin günü doldurduktan sonra 55 yaşını bekliceksin. ben 2000 girişliyim şuan prim gün sayım 3200 yani 7 bin günüm 43 yaşında falan dolcak hiç eksik günüm olmazsa

çok sağol canım yani önemli olan miktar başladığı tarih değil.Çok teşekkürler canım ben okula gidiyorum kendine çok iyi bak olumunekankayizsmile

evet ya bende okudum sinir oldum. bazen insanlar anlamadan bilmeden sırf muhalefet olmak için konuşuyo ya. bunu huy ediniyolar.

bu arada kızlar benimde fazla kilom var doğumdan kalma bir türlü vermedim. e masa başı olunca fazla hareket olmayınca veremiyorsun. ikinci hamilelikten önce vermem gerek bu kiloları.

ben yazdım o hatuna bişiler benim kardeşim bi dönem orda kaldı 5-6 kz gitti geldi kıbrısa annem falan da bi ben gidemedim anasını satiim.. ucuz ucuz getirirdi herşeyi hemide orcinal:)

Son düzenleme:
bu arada kızlar benimde fazla kilom var doğumdan kalma bir türlü vermedim. e masa başı olunca fazla hareket olmayınca veremiyorsun. ikinci hamilelikten önce vermem gerek bu kiloları.

ben de veremiyoruummm bu bizim hatun beş günde 5 kilo rejimi yapıyomuş iyi diyolar ama ben tek tip yapamam sağlık sorunları miğde bağısak problemlerim var bana göre değil. şekerim bi fırlar komaya girerim mazallah

Back
X