Kızlar Hamamı....

kadın yememiş içmemiş fotolarını koymuş çantaların bakk ben de bunlar var gibi etiket fiyatlarını yazmış annadık zenginsin dememk için zor tutuyorum kendimi. enayilik bi çantaya 1,5milyar vermek benim maaşım o kadar yok yuhh

ben yazdım o hatuna bişiler benim kardeşim bi dönem orda kaldı 5-6 kz gitti geldi kıbrısa annem falan da bi ben gidemedim anasını satiim.. ucuz ucuz getirirdi herşeyi hemide orcinal:)

bende bu gittigimde aldım gecen hafta yani 70 tl orjınal hemde sadece askerlerin alışveriş yaptıgı biyer daha ucuz diye bide gümrük fln sorun yok ya kocişede viski getirdim dun baktık marketten benim aldıgım viski burda 75 tl kaydirigubbakcemile3

kadın yememiş içmemiş fotolarını koymuş çantaların bakk ben de bunlar var gibi etiket fiyatlarını yazmış annadık zenginsin dememk için zor tutuyorum kendimi. enayilik bi çantaya 1,5milyar vermek benim maaşım o kadar yok yuhh

aman ya yazarım ben ona bişiler

ah kızlar bayanların en büyük sorunu valla kilo,bir erkekle aynı şeyi yesekte biz kilo alırız bende her nisan olduğu gibi diyete girdim ama klasik diyet benimki sağlıklı beslenmek gibi bol bol su,spor ve 6 öğün yemek amonra böyle bir diyet uygun olur sana galiba her besinden de koyarsan rahatsız etmez sanırım

ay forumu gıcık hatunlar mı sarmış nedir bu dalga geçme aşkı diye düşünüyordum ki buldum kaydirigubbakcemile5 bazı hatunlar aşırı kıskanç oluyorlar ya işte çekemiyorlar sende ondan fazlası varsa en ufak açıkta dalga geçmeye çalışıyorlar malzeme çıktı diye seviniyorlar akıllarınca ama malzeme olan onlar bunun adı da tam olarak eziklik psikolojisi sırf bu yüzden o dalga geçme isteği :1ninca:

evet okudunmu çanta olayında kadının bana dedğni aklın basmıomu fln demiş

you_know çantacıya bir anımı anlattım kız almanyalı komşu çikolata getirmişti çok da ucuza almış sahte çikolata mı yedim ben?

Günaydın kızlar hamamın en zayıfı belli oldu :emir_bebek: meltem seni hamama götürmeyeceğiz kız keselenirken 40 kilo da gider he aman dikkat et bağışıklık sistemin kötüyse yandın

ay evet evet bende diyetteyim iki haftada iki kilo vermişim hoş geldin merve olumunekankayizsmile

hosbulduk kızlar,bu ara herkesın kılosuyla baıs dertte sanırım:))bnde sızden bırıyım valla boyum 1.60 suan kılom 53 yaa bnd egobek ve basen var:))

Back
X