Kızlar Hamamı....

sen de de kio mı var be canım boy 1.64 kilo 86 gerçi kimse inanmıyo kiloma belli etmiyorum en fazla 75 diyolar ama tartı öyle demiyo malesef

ayy kusum sagol evremdekıler ole dıyo ama bnmde bunu korumam gerekıo,yoksa alırım yanı cnm,snde verırsın ıns,yuruyus en guselı cnm kılonu korumak ıcın..

valla seni döverim benim 25 kilo rahat fazlam var senin 3-4 kilo dikkat etsen yeter ben aç bilaçım kaç gündür biliyon mu sen:)

ayy ablamın adı::))ne gusel,yok cnm saka bı yana kılo problemım yok sadece dıyorumya gobıs ve yanlar dubı,sorunum ne ypcm bılmıyorum?bnde merve mmnun oldum seker

ben de canım:) en yakin kankimin adı merve benimde. bak sırf göbek için lahana yağıı kullanabilrisin bölgesel zayıflamada baya iyi ben 3 gündür kullanıyorum sıkılaşma var bariz şekilde

ne kaynatıonuz len mervecim hosgeldin elif karı bana ne yazmıs gördunmu yetkililere söyledim bişi yazma dediler

canım biz baya bi sardık ona zaten görmemişin dik alası işte napcan başka meziyeti yok demek ki çantalarından başka

ay valla ya kadın tam sonradan görme üşenmemiş tek tek sertifikalarıyla foto cekmiş

evet en ufak gırgırda ban alıyoruz kadın resmen aşağılıyo ya şimdi yine şikayet ettim ama kazen yok baska bi yöneticiye

Back
X