Kızlar Hamamı....

bebem okudum burdan sıkılmışsın ama sıkılma be canım bak fotoğraf makinende gelecek bol bol gezersin burda arkadaşın yok diye mi sıkıldın ki?mersinde ailenin yanında daha mı mutlu olacaksın?

evet burda kimse yokmafoldumben bide baska üzüldüğüm konularda var hersey ustuste geldi bu aralar ondan

ne oldu canım ki?yardım edebileceğim bir şey var mı?üzülme sakın ben her okul çıkışı uğrayam sana be canım oy kıyamam ne oldu başka geleyim msn e anlatcan mı?

kız öle genel bildigin seyler anladınmı gecmişte olanlar fln eşimde sabah gidio gec gelio özlüyorum artık ya yalnızlıktan sıkıldım anlayacagın sende gelmiosun:gitme:

sen evi bi merter bi bahçelievler dedin bir tarif et hele anlamadım nerede ben sana uğrarım bi tramvay ne olcak bebem,kıyamam

kursum iki şubesi var ben arnavutköy şubesindeyim o da istanbulun bir ucu valla boshayallersmile özelden yazdım bebem

arnavutköyde polis okuluda var sanırım kuzenim halamın oglu ordada pek görüşmüoz onlarla ondan fazla bilmiiiim

he söyle kız onlara arnavutköydeki tek ingilizce kursu,daha yeni açıldı pasa reklam yapmaya çalışıyorlar :(

aman yok sölemem bişi konusmadık zaten hiç ben annemlerden duydum burda oldugunuda

günaydın kızlar. ya know hayırdır niye canın sıkkın. bende düne eşimin annesine sinir oldum. ya bu aileler biz huzurlu oldukmu batıyomu. resmen kızacağım kavga edeceğim konuları biliyolar. bile bile huzurumuzu kaçırıyolar...

ne oldu bebem anlat hele dedikodu yapalım biraz bende görümcemi anlatıyım bak 6 aydır evliyim evime 2 defa geldi daha oda 1 i sayılmaz yani durmadı ve oda istanbulda oturuo tek basına doktora gider baska yere gider ama etilerden bize gelemez eşim gidip getirir arabamızda yok he otobusle gider zavallım getirir gecen aradı işte konusuoz bana dioki gelsene bende dedimki sen gel artık dedim hiç geldiginiz yok ne oluosa dedim banada rahatlık batıo kaydirigubbakcemile3 bana ne dedi yaz tatili olunca okullar tatil olunca bize gelecekmiş 1 hafta kalmaya tam diodumki bizim ev ultra hersey dahil tatil köyü deil kociş tlf cekti elimden you_know calısacak abla öyle plan fln yapma dedi ay milletin tatil anlayısı farklı ya

delirme len valla ben bidaaa dunyaya gelsem kocişle evlenirdim e kahrımı cekemez baskası

hadi yapalım. bizde eşimle 2-3 aydır bir eve girdik. aylık epey bişey ödüyoruz. kadında sıkıntı çektiğimizi biliyor. aramış yazın geldiğinde yoke fenedim beni şuraya götür yok efendim beni buraya götür. oda tabi yazın gelince götürürüm annemi dedi ben koptum. telefonu kapatınca başladım saymaya bize gelince eve yazıldık borcumuz varda anana gelince yağdırıyosun. bende gitmyeceğim senide bırakmayacağım sanki gidipte ne yapıyosam annemi babamı görüyorum. onları çağırırım onlar gelsinler oh mis gibi sende burda kıvran dedim. ya kadını geçen sene eşim adanaya götürdü düşün amcasınının kızının düğününe sesimi çıkarmadım. çünkü geçen yıl borcumuz yoktu hatta daha önemlisi kayınpederim aslan gibi altlarında arabaları var ve maddi durumları bizden iyi artı bizim evden dolayı sıkıntıda olduğumuzuda biliyor. resmen eşek yerine koyuyolar bizi. geçen yıl tam 400 milyon masraf etti bi adana gidip gelmekle. ya bunlara bizi huzursuz yapmakla dahamı mutlu oluyolar anlamadım. sonra aradan 5 dakika geçmedi hatun beni aradı telefonla bende cevap vermedim. bilerek yapıyo bunlar ya. eşimde kim o dedi sanane dedim artık. telefonlarımın raporunumu vercem sana diye. hay Allahım bende amonra gibi çocuk esirgemeden çıkmış birisiylemi evlenseydim diyorum. eşimle kavgalarımızın %90'ı yok yok %100'ü kaynanam yüzünden ya.

aynen benim kayınvalide adayı da öyle sanki ayrılsak mutlu olcak ama şu sıralar ılımlı eskiden daha beterdi cadı

en iyiy kaynana ölü kaynanadır bunu bilir bunu söylerim. benim eşimin aiesi de çok fena ama allahtan eşim görüşmüyo da kafam rahat

Back
X