Kızlar Hamamı....

yaa sanki bilerek yaptım bak öğrenirim adresi çat kapı gelirim bak,süprüz yaparım görürsün :emir_bebek:

kız ne güzel yapmışsın tırnaklarına çok beğendimmmm ,özlemişim seni yav ne çok sevdim he çalışkan hatun tırnaklarını süsülüyo ama çamaşır da asmış ay ne çok şey yansımış oraya azcık daha baksam msn de kimle konuşuyon onu da öğrencem zemuszemus canımsın kaydirigubbakcemile5

kız ne güzel yapmışsın tırnaklarına çok beğendimmmm ,özlemişim seni yav ne çok sevdim he çalışkan hatun tırnaklarını süsülüyo ama çamaşır da asmış ay ne çok şey yansımış oraya azcık daha baksam msn de kimle konuşuyon onu da öğrencem zemuszemus canımsın kaydirigubbakcemile5

yok kız msn kapalıydı yani ç.dışıkaydirigubbakcemile3 evet çamaşır astım:kedi: az bak benide görürsünaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 gelde sanada yapak seker 2 tane daaa aldım 3 tane disk var şimdik

gördüm zaten git o topiğe neler yazdımopuyorumnanaktan ya evet ben aylığımı alayım o disklerden alcam hatta adres senin ev olsun bizim evde kimse yok geldiğimde de alırım senden ,ayrıntıları konuşuruz ama böyle diyesim geldi you_know kazıklanmışım forumdan bi ingilizce öğretmeniyle konuşuyorum kız bu kurs bana tanıdık kazığı atmaya çalışıyor galiba alsanaalsanasmile

attım canım fotoğrafımı yolladım kocişle opuyorumnanaktan acaba bunu diyebilcek miyim sevgilişle yani msnden attım

Back
X