Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa ne kadan ayıp benim fotomu izinsiz avatar yapmısın:umursamaz:selam kızlar olumunekankayizsmile
ı am hereolumunekankayizsmileyou-know,amonra,mügişşş nerdesiniz bakimm.Madam x nasılsın canımmopuyorumnanaktan
müge elif merhaba..napıyosunuz bakimm.Ben henüz iyileşemedim ya.Bana önereceğiniz bişey var mı? Lanet grip yapıştı kaldı.Bi de bu Nilay beni iş yerinde sinir ettikçe düzelmem imkansızzzkaydirigubbakcemile
müge elif merhaba..napıyosunuz bakimm.Ben henüz iyileşemedim ya.Bana önereceğiniz bişey var mı? Lanet grip yapıştı kaldı.Bi de bu Nilay beni iş yerinde sinir ettikçe düzelmem imkansızzzkaydirigubbakcemile
aaaa ne kadan ayıp benim fotomu izinsiz avatar yapmısın:umursamaz:
bu benim gerçe resmim![]()
ben senin ilacını biliyorum ama hadi neyse...:içelim:
herkesler burda ne güselll..tamam amonracım yapıcam bunu bakalım düzelir mi.Libidoya da iyi geliyo mu buu:kedi:
gençliğimin baharında açılmamış bir goncayım daha ne olsun...
libidoya kabak çekirdee abla
libidom yerlerde:roflol:
bu bahar son bahar olmasın
o nasıl bi foto yerabbimmm:roflol:
heee bak hatırladım bunukaydirigubbakcemile3 akşam iki torba normal çekirdek yediydim,tüh ya keşke kabak alsaymışımm..neyse bamya yemeği yok bu aralar biz de kiiisempatiksalakcinni
bir tencere bamya ye bak nasıl iyileşirsin nilay demişti dersinnn cokacimcoook
bu bahar son bahar olmasın
o nasıl bi foto yerabbimmm:roflol: