Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar regl 6 gün var test yaptım erken gebelik ve kaset testte silik 2. Cizgi var belim ve kasiklarim agriyor ara ara geçiyor sonra ama regl öncesi hiç ağrım olmaz sizce hamile olabilir miyim
Kızlar regl 6 gün var test yaptım erken gebelik ve kaset testte silik 2. Cizgi var belim ve kasiklarim agriyor ara ara geçiyor sonra ama regl öncesi hiç ağrım olmaz sizce hamile olabilir miyim
Kaset te böyle çıkması normal erken gebelik testi ile tekrarla sonra kan ver netleştir canım ama marka olarak uzak durman gereken kaset ve erken gebelik testinde Artimed markası yalan pozitif veriyor