- 27 Mayıs 2023
- 309
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi siyahiimavi
-
Ya silik ama bilemedimYani arada kalacak ne var? Çizgi belli işte.
Silik çizgiler 10 dk sonra belli oldu yaniYa silik ama bilemedim
Var tabiki. Hepsinde de çıkmış . Kaç aydır deniyordunuz? Hiç böyle çizgi bile göremedim ben daha …
Kimi insanlar da silik çizgi test bozuk felan diyorlar kuşum ya emin olamadımVar tabiki. Hepsinde de çıkmış . Kaç aydır deniyordunuz? Hiç böyle çizgi bile göremedim ben daha …
Hangi marka canım bu testler
7 ay gayet normal bi süre. Benim 14 ay oldu canım . Sağlıcakla kucağına alKimi insanlar da silik çizgi test bozuk felan diyorlar kuşum ya emin olamadım7 aydır deniyoruz biz sizler peki
Artımed markaysa at çöpe
ArtimedHangi marka canım bu testler
Silik çizgi için de okumuştum bir doktorun yorumunda kararsız kaldım teşekkürler bilgi içinsilik oldugu icin bozuk demiyorlar dagilmis oldugu icin bozuk diyorlar :) cok bariz hepsinde cikmis regl gununden once net cizgi gormeyi beklememek lazim zaten
Gerçekten mi artimed valla bu gece eşim alacak ve başka markalar deneyeceğimArtımed markaysa at çöpe
Başka bir markada deneyin. Onda da çıkarsa kan verin.
Adete 2 gün varmış daha. Koyu çıkmasını beklemek saçma zaten. Hep silik çıkacaktır.
Oh maşallah olsun sizler de.oyle7 ay gayet normal bi süre. Benim 14 ay oldu canım . Sağlıcakla kucağına al
İnşallah çok teşekkür ederimOh maşallah olsun sizler de.oyle
Hamilesin hayırlı olsun ama annesi çok küçük henuz bende 25 Eylül'de yaptım bugün HCG 77 .13 cikti
Gerçekten miii çok sevindm hem kendi adıma hem senin adına yaHamilesin hayırlı olsun ama annesi çok küçük henuz bende 25 Eylül'de yaptım bugün HCG 77 .13 cikti
Kaç haftalık oluyor yani küçük derkenGerçekten miii çok sevindm hem kendi adıma hem senin adına ya
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGerçekten miii çok sevindm hem kendi adıma hem senin adına ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?