Kızlar selamm bana yardım eder misiniz ben övü testinde çatlama gördükten sonra 8. Gün kan verdim yani 16 aralıkta beta 5,77 bide bugün verdim 18 aralıkta o da 22,53 çıktı gebelik var mı
Kızlar selamm bana yardım eder misiniz ben övü testinde çatlama gördükten sonra 8. Gün kan verdim yani 16 aralıkta beta 5,77 bide bugün verdim 18 aralıkta o da 22,53 çıktı gebelik var mı
Ciddi mi çok teşekkür ederimHayırlı olsun gebesiniz
Ciddi mi çok teşekkür ederim
Öyle gözüküyor hayırlısı olsunKızlar selamm bana yardım eder misiniz ben övü testinde çatlama gördükten sonra 8. Gün kan verdim yani 16 aralıkta beta 5,77 bide bugün verdim 18 aralıkta o da 22,53 çıktı gebelik var mı
Artış iyi mi yani çok yeni diye düşünüyorum ama artış az mı nasıl bilemedimÖyle gözüküyor hayırlısı olsun
48 saat aralıklarla iki katına çıkmış olması gerekiuo iki güne göre gayet güzel artmış devamı gelir inşallahArtış iyi mi yani çok yeni diye düşünüyorum ama artış az mı nasıl bilemedim
Artışınız iyi bence takip edin yine kan verin yükselene kadarArtış iyi mi yani çok yeni diye düşünüyorum ama artış az mı nasıl bilemedim
Tamamdır inşallah çarşamba tekrar vereyim o zamanArtışınız iyi bence takip edin yine kan verin yükselene kadar
Sevinmək için biraz erken değerleriniz 2 gün arayla az çıkmış biraz daha bekleyin 2 gün sonrasiniKızlar selamm bana yardım eder misiniz ben övü testinde çatlama gördükten sonra 8. Gün kan verdim yani 16 aralıkta beta 5,77 bide bugün verdim 18 aralıkta o da 22,53 çıktı gebelik var mı
Var canım tebrik ederimKızlar selamm bana yardım eder misiniz ben övü testinde çatlama gördükten sonra 8. Gün kan verdim yani 16 aralıkta beta 5,77 bide bugün verdim 18 aralıkta o da 22,53 çıktı gebelik var mı
Teşekkür ederim canımVar canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?