- 16 Nisan 2022
- 623
- 174
- 53
- 33
Yaa hadi hayırlısıSonucu bekliyorum 1 kaç saate çıkarmışşşş
Ay hadiiiiSonucu bekliyorum 1 kaç saate çıkarmışşşş
Belli oldu sonuç 152 pozitifffAy hadiiii
152pozitif gorunuyor. Beta kac cikti
HamileyimöOo bu saatte bile çıktıysa dmk kiiyarın mutlaka hbr bekliyorum inşallah vardır canım camıö
Teşekkür ederimBence de pozitif hayırlı olsun
Sonucu bekliyorum 1 kaç saate çıkarmışşşş
Ooyyyyy Allahıma şükürler olsuunBelli oldu sonuç 152 pozitifff
Yaa canım benim çok sevindim bgn sırf senin için kaçıncı bakıorum sayfayaHamileyimö
Erken gebelik testiyle yaptım dün gece böyle çıkmıştı. Giç belirtim yoktu sadece öylesine yaptım. Yerleşme kanamamda olmadı. Sadece ayaklarım buz gibi o kadarGözün aydın canım, sağlıkla al inşallah kucağınabu erken gebelik testi miydi? Ve belirtilerin var mıydıı
Darısı başınaOoyyyyy Allahıma şükürler olsuunçok şükür birimiz daha hamile. Allahım sağlıklı gebelikler yaşatsın, kucağına al yavrunu inşallah
Canım benim ya sağolYaa canım benim çok sevindim bgn sırf senin için kaçıncı bakıorum sayfayahayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin darısı başımıza
Benimde 7 gun gecikti hic belirti yok evde test yaptim negatif çıktı yinede umudumu kesmedim inşallah benimde pozitif cikarErken gebelik testiyle yaptım dün gece böyle çıkmıştı. Giç belirtim yoktu sadece öylesine yaptım. Yerleşme kanamamda olmadı. Sadece ayaklarım buz gibi o kadar
Hayırlı olsun darısı isteyenlerin başına ❤Belli oldu sonuç 152 pozitifff
1 gün vardoAdete kaç gün vardı? Hayırlı olsun sağlıkla tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?