- Konu Sahibi feraye1987
Allah saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim 12. gün değerimi aldık dr tek dedi. 14. gün değerim 248 çıktı yine tek dedi. sonra 5. haftada gittiğimizde dr iki kese ve bebk var dedi..tabii biz şokkkk.olabiliyormuş canım en canlı örneği benim ve şimdi 27 haftalıkpaşalarıma hamileyim.. allah isteyen herkese versinnn:teytey:Merhaba,
Arkadaşım ben de senin aynı endişelere sahibim kendime engel olamıyorum bir türlü. Umarım bişey olmaz bebeklerimize ve lütfen tanrım isteyen her kadını bebeğinden mahrum etme, onlara bebekleri gelene kadar sabır ve dayanma gücü ver..
benim de 12.gün değerim 150 çıkmıştı, sonra 15.gün 296, 19.gün: 1200
şimdi 3 ağustos p.tesi günü ultrason kontrolüne gidicem. Keseyi görürüz inşallah..
Ama ben bebiş istiyoruz'a sormak istiyorum. Benim bildiğim 12.gün değeri 500'ün üstündeyse ikiz gebelik oluyor. Demek ki 133'ken de ikiz olabiliyor muymuş? Ben kesin tek diye düşünüyordum acaba ikiz olma ihtimali de mi var bu durumda?
canım benim 12. gün değerimi aldık dr tek dedi. 14. gün değerim 248 çıktı yine tek dedi. sonra 5. haftada gittiğimizde dr iki kese ve bebk var dedi..tabii biz şokkkk.olabiliyormuş canım en canlı örneği benim ve şimdi 27 haftalıkpaşalarıma hamileyim.. allah isteyen herkese versinnn:teytey:
canım ben son adet tarihimden itibaren 5 hafta sonra görmüştüm...mart 4 gibiydi snaırım
hayırlı olsun canımm allah tamamına erdirsin. evet ben ne yazık ki sonradan değeri düşenlerdenim ama bizim değerlerimiz çok düşük başlıyo zateen. senin ki maşallahh süperr başlamış allahın izni ile bişe olmaz.. zaten 12. gün 100 civarı olmalı sağlıklı olması için ki daha küçük değerlerle bebeğini kucağına alanlar da var.. seninki ççok güzel maşşallah. hayırlı olsunn canım