Kızlar hamileeeyiiiim

hazalsrsy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
174
66
13
28
Yaa inanılmaz heyecanlıyım ovulasyon takibiyle hamile kaldım ve dün gece öğrendim içim içime sığmadı konu açtım aşırı heyecan yaptım ikinci çocuğum ama istiyordum düzensiz regli gören bir insanım ama derler ya Allah ol der Olur 🙏işte ben tam olarak bunu yaşıyorum 🥰🥰🌼🙏dualarınızı bekliyorum onun için açtım aslında çünkü iki tane hamileliğimde kaybım oldu çok çok dua edermisiniz saglıklı ilerler inşallah 🥰🙏

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 90
Yaa inanılmaz heyecanlıyım ovulasyon takibiyle hamile kaldım ve dün gece öğrendim içim içime sığmadı konu açtım aşırı heyecan yaptım ikinci çocuğum ama istiyordum düzensiz regli gören bir insanım ama derler ya Allah ol der Olur 🙏işte ben tam olarak bunu yaşıyorum 🥰🥰🌼🙏dualarınızı bekliyorum onun için açtım aslında çünkü iki tane hamileliğimde kaybım oldu çok çok dua edermisiniz saglıklı ilerler inşallah 🥰🙏
Tebrikler inşAllah saglicakla kucaginiza alirsiniz.🤲🥰

Tebrik ederim :anneadayı: inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sizde bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenlere, tedavi görenlere dua eder misiniz?
Çok sevindim dualarım sizinle 🤍🙏

Dilerim ki hersey gönlünüzce olsun buna anne olma isteğiniz de dahil ben dualarımda tüm isteyenlere yer veriyorum rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın 😂

Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🥰

Back
X