Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Canimm kismetde olunca bazi seyler kacinilmaz oluyor dimi.. Seninki en guzel ornegi olmus.. Dener denemez hamile kalmissin.. Ne de guzel olmus canim yaa..bende ovulasyon testi kullaniyorum 2 aydir internetten aldim laboquick marka :) bakalim insallah yakaliycaz yaaa umutluyumm :)

Canım Bende Laboquik Ovulasyon Testi Kullandım Gebeliğimi De Laboquik İle Öğrendim Dilerim Allahtan Bu Test Sanada Şans Getirsin Canım..

Bana velmis gibi geliyo niyeyse

Ayın 10-11 Gibi Deneyebilirsin Gebelik Testini Az Kaldı.. Senin İçin Bende Heyecanlandım Aynı Bekleyisi Bende Yaşadım İnşallah Seninde Yüzün Güler Cnm ;-)

Ayın 10-11 Gibi Deneyebilirsin Gebelik Testini Az Kaldı.. Senin İçin Bende Heyecanlandım Aynı Bekleyisi Bende Yaşadım İnşallah Seninde Yüzün Güler Cnm ;-)
Ayy amin canim insallah yaa..bi ogrensem zaten icim rahatlayacak..ogrenir ogrenmez haber wericem canimm..evet 3 guncuk sabretmem gerekecek

ayyy yazdıklarını okudumda bende 31 mayısta gördm çift çizgiyi cnm laboquıckte. inan geçmio günler umutluyum sanki nedense bende sen gibi. inşalhh rabbim gönlümüze göre verir cnm
O zman durumumuz ayni sayilir :) senin bat ne zman canim?

kizlar adet tarihime daha 9 gun var..acaba simdi test yapsam cikar mi? Hamile arkadaslar siz ilk ne zman ogrendiniz veya en erken ne zman belirti yasadiniz? paylasimlarinizi bekliyorum
tatlım ben baya şanslılardanım galiba adetime yaklaşık 7 gün varken ikinci çizgi hemen çıkmıştı

Bende 5 gün kala öğrendim 18 çıkmıştı değerim ama erken öğrenmek çok fazla stres yapıyor insana :)

benmde 14-15 i canım, bende 4-5 gündr böle sızı sızı bel ağrısı var umarım gebelk belrtsi bi ağrıdr yada psikolojk değildr
Aynen yaa :) bendede gogus hassasiyeti basladi ama adet belirtiside olabilir..beklemekten baska care yok gibi gorunuyor..ama cok heyecanliyim insallah hamisizdir ya :)

Aynen yaa :) bendede gogus hassasiyeti basladi ama adet belirtiside olabilir..beklemekten baska care yok gibi gorunuyor..ama cok heyecanliyim insallah hamisizdir ya :)
aynen göğüslermde çok ağrıo aynı şeklde inş psikoloj değildr cnm güzel haberler veririrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…