Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

MeG s seninkinin yaninda benmki pek sonuk kaldi kuzum baksana bat a 1 hafta kala bole ovulasyon testi bende dayanamadm yaptm ama koyulcak gbi sanki.dunde yapmistim hic cizgi cikmamisti

Eklentiler

• DSC_6483~2.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 293
MeG s seninkinin yaninda benmki pek sonuk kaldi kuzum baksana bat a 1 hafta kala bole ovulasyon testi bende dayanamadm yaptm ama koyulcak gbi sanki.dunde yapmistim hic cizgi cikmamisti

Dun hic cikmadiysa artiyor demekki.. yarinda dene canim ama 2 saat bisey yiyip icme..

Kizlar benden kremsi akinti geliyor :S sizde de var mi ? Ah yaa yoksa ben psikolojik mi yapiom bu belirtileri

Yaa dayanamayip yaptim..sonuc tek cubuk ya hayalet cizgi falanda yok yani..ama butun belirtiler psikoljikmiydi.. Yada umudumu kesmelimiyim sizce ?
yok cnm yaa bizim yumurtlama ve bat a göre şuan çift çizgi çıkması mucize zaten. bnm ovulasyon bile belli belirsz bozma moralini cnm daha erken az daha sabredelm

Kizlar morelim bozuldu yaa..umudumuda kaybetmek istemiyorum ama ne bileyim bi hayalet cizgi goreydik yaa adetim gecene kadar daha gebelik test yapmiycam, ama ovulasyon yaparim..

Hanımlar merhaba,
Benim de 14ü bat ım 6 gün var ama hiç bir belirtim yok göğüslerimde..
Herkes göğüslerinin ağrımasından acımasından bahsetmiş sizce kesin hamile değilmiyimdir ?

Canım Ben 6 Haftalık Hamileyim İlk Zamanlarda Göğüslerimde Hassasiyet Olmadı Daha Üç Gündür Hassasiyet Olmaya Başladı.. Kişiden Kişiye Değişiyor Hemet Umudunu Kırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…