Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Hayir tatlim sadece ben gittim . Eylul yada ekimde esimle beraber gidicez bakalm ne test gerekiyosa yaptrcaz canim.
Cok iyi olur canim yaptirmakta fayda var en azindan bir sorun cikarsa ona gore tedaviye bakiyor insan..bizdede degerler biraz dusuk cikti esim suan ilac kullaniyor, bakalim hepimiz icin hayirlisi artik.. Insallah tez zamanda veririz guzel haberleri, minigimiz insallah bizi cok bekletmez

kızlar merhaba,
Ben bir ara testlere takmıştım, ama bir türlü olmadı,
Neden olmuyora taktım şimdi de,
Test fln yapmıyorum artık, acaba ilişki sıklığını mı ayarlayamıyorum

ne zamandır çocuk için çabalıyorsun? ilaç kullandın mı hiç? korunma yönetimn vs. neler yaptın bunları paylaşırsan biraz da olsa bilgi verebilirim. 2 seneden sonra anne adayı olabildim, az çok bişiler biliyorum. ama detay lazım

Bakalimm bizim niye olmuyo ogrenirsek tabiki rahat olur icimiz ne yapilmAsi gerekiyosa yapilir. Sicak stres falan hepsi etkiloyomus sperm sayimini. O yzden bu cok sicaklarda yaptirmcaz. Siz enazndan tedavi amacli bi adim atmissinz. Bnmde hastalanma gunum sali . Bakalm ne olcak hic hamile oldugumu dusunmuyorum. Hissetmiyorumda. Bu ayda hic umudum yok.

canım napiosun. sesin çıkmıyor. eşin ilaç kullanırken kestinizmi denemeleri yoksa. bak bnm kuzenimin eşindede benzer sorun vardı.eşi ilaç kullanmaya başladğnın 1. ayında hamile kaldı. hiç beklemezken :) darısı başına inşalhh. bende bu cumart gönderiorm eşimi spermiyograma bakalm inşallh bişi çıkmaz

kızlar bişi diycem bu dediğimi mutlaka dikkate alın. bende polip vardı hamile kalamazsın dediler, neyse bi ton tedavi vs. 2 yıl geçti aradan. sonra bir eczacımız var yıllardır tanıyoruz. kadın anneme demiş ki boşuna kızını tedavilerde heba etme. gitsin günde 2 tane E vitamini akşam da kan sulandırmak için bebe aspirini içsin bir tane demiş. en az 2 ay denesin mutlaka olur demiş. ilk denememde oldu. bir ay kullandım ve hamile kaldım. eşimin sperm sayısı azdı hareketli olan. vs... yani bunlar vesile tabi canı verecek olan Allah ama bence denemekten zarar gelmez. kaldı ki çocuk düşünüyoesanız mutlaka şimdiden folik asit de içmeye başlayın.

darısı bize canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.e vitamini dediğin şey nedir folik asit mi?bizde eşimle doktora gidicez araştırıp duruyorum önceden vajili olduğum için doktor korkumu yenemedim ama mecbur çok istiyorum

yok canım folik asit değil bildiğin vitamin, eczaneye gidip e vitamini istiyorum de hemen verir zaten küçük renkli kapsül şeklinde. doktordan neden korkuyorsun? istanbulda mısın sana doktor önerebilirim.

hacicooo cnm bnmmm seni böle arada görmek ne güzel.... bende de bişi yok henüz rabbim doldurur inşallh kısa zamanda kucaklarmızı

Hayirlisi olsun canim, dur daha adet olmadan umitsizlige kapilma, insallah hamissindir canim..

Selam kuzum, bi iki gundur misafirim vardi pek bakamadim..canim denemeleri kesmedik aynen devam.zaten ilaclarin etkisi heralde esim hic durmuyo. Yaa insallah bizimde oyle olur kuzum, kuzenininki gibi ,Dua ediyorumm..canim insallah cumartesi guzel sonuclar alirsiniz..guzel haberlerini bekliyorum

Selam canim, bende durumlar degisti..esimin sperm sonuclarinda sikinti cikti,hareketlilik ve morfolojide, doktor 3 ay kullanmasi icin proxeed plus verdi..hayirlisi olsun diyorum..insallah hersey normale doner biran once..
cogito88 slm cnm nasilsin bizde bugun sonuclari aldkk yazmak istedim, sonuclarmz bizimde iyi degil henuz dr a gosteremedk ama sonuclarin en altinda oligospermi teshisi konmus, sperm azligi yani rabbim hayirlisini versin ne diyelm

cogito88 slm cnm nasilsin bizde bugun sonuclari aldkk yazmak istedim, sonuclarmz bizimde iyi degil henuz dr a gosteremedk ama sonuclarin en altinda oligospermi teshisi konmus, sperm azligi yani rabbim hayirlisini versin ne diyelm
Hadi yaa sizdedemi uzuldum canim benim, ama bak ilac verir doktor, duzelir merak etme..allahtan azospermi degil, onda hic olmuyormus sperm..artik bizde iyi bakcaz kocalara..yiyip ictikleri cok onemliymis, sonuc kagidini paylassana bakayim canim, nasil degerler..birbirimizle ogrendiklerimizi paylasalim bu arada..once siz bir urologa gidin bakalim ne diyecek doktor..hayirlisi olsun hakkimizda canim benim..insallah tez zmanda tum degerlerimiz normale doner

Hayirlisi olsun canim, dur daha adet olmadan umitsizlige kapilma, insallah hamissindir canim..
Vala bilmiyorum ki canim sanki olmucakmis gibi geliyo bana kac aydir olmadi bi ay mi olcak hep ayni seyleri yaptik sonucta. Kesin bi problem var bizde ya esimde ya bende yada ikimZde hep bole seyler geliyo aklima. Kendiliginden olamicak gibi geliyo.

kızlar sperm azlığı ve bozukluğu beslenme ile ilgili. benim arkadaşımın eşinde de sorun vardı. 3 ay boyunca hep organik beslendi ve keçi boynuzu kürü içirdi düzenli. ve sayıları şuan düzeldi. GDO lu ürünler çok etkiliyo kola iççemeyin bi de kısır yapıyormuş

Vala bilmiyorum ki canim sanki olmucakmis gibi geliyo bana kac aydir olmadi bi ay mi olcak hep ayni seyleri yaptik sonucta. Kesin bi problem var bizde ya esimde ya bende yada ikimZde hep bole seyler geliyo aklima. Kendiliginden olamicak gibi geliyo.

sakın böyle düşünme ben hep böyle düşündüm başıma geldi insanın niyeti neyse eline geçecek odur demiş peygamberimiz. iyi şeyler düşün iyi olsun

Canim boyle dusunme, rabbim hepimiz icin dogru zmani bilir..sen kontrollerini yaptir, esinde yaptirsin..biz kendimize dusenleri yaptiktan sonra gerisi kismet, insallah cok bekletmez meleklerimiz bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…