Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Dogru diyosun canim allah buyuk sonucta Ne zaman ne olcagi belli olmaz tabiki ama umutla bekledikten sonra husran yasamak kotu oluyo

ben o yaşadığın umudu ve akabindeki umutsuzluğu yaşadım ama kendi kendini üzüp sebepsiz kısırlığa sebep oluyorsun iyi düşün mutlaka. gerçekten işe yarıyor

yok canım folik asit değil bildiğin vitamin, eczaneye gidip e vitamini istiyorum de hemen verir zaten küçük renkli kapsül şeklinde. doktordan neden korkuyorsun? istanbulda mısın sana doktor önerebilirim.
Evet canım istanbuldayım çok sevinirim.Önceden vajili olduğum için korkuyorum muayeneden.1 kere alttan muayene oldum kendimi kastıkça kastım o zaman arada yine kontrole gidip karından ultrason yaptırıyordum ama artık ayrıntılı bir şekilde taramaya girmemiz gerekecek eşimle.şimdiden teşekkürler

hacicooo cnm bnmmm seni böle arada görmek ne güzel.... bende de bişi yok henüz rabbim doldurur inşallh kısa zamanda kucaklarmızı
inşallah canııımm amin amin amin seni görmek de çok güzel melisacııımm.ben eskisi gibi giremiyorum buralara. sen nasılsın neler yapıyorsun az yardımlaşmadık vajiliyken

cogito88 slm cnm nasilsin bizde bugun sonuclari aldkk yazmak istedim, sonuclarmz bizimde iyi degil henuz dr a gosteremedk ama sonuclarin en altinda oligospermi teshisi konmus, sperm azligi yani rabbim hayirlisini versin ne diyelm
Allah dermansız dert vermesin canım benim inşallah bir an önce düzelir ve bebişlerimize takvim hazırlarız burda bizde

sperm azlığı için keçi boynuzu kürü işe yarıyor bir arkadaşım yaptı gerçekten işe yaradı bence sizler de deneyin. her şey ilaçla olmuyo. biraz da doğal yolları denemek lazım.

inşallah canııımm amin amin amin seni görmek de çok güzel melisacııımm.ben eskisi gibi giremiyorum buralara. sen nasılsın neler yapıyorsun az yardımlaşmadık vajiliyken
ne yapayım cnm vaji gitti şimdide bebiş derdine düştük. rabbim büyük dertt vermesn bunuda aşıcaz inşallah.
sende nedir bebiş durumları. seninde eşindemi sıkıntı vardı

ne yapayım cnm vaji gitti şimdide bebiş derdine düştük. rabbim büyük dertt vermesn bunuda aşıcaz inşallah.
sende nedir bebiş durumları. seninde eşindemi sıkıntı vardı
aşıcaz inşallah melisacımbende uzun süredir prolaktin yüksekliği var stresten bir düşüyor bir yükseliyor ilaç iç bırak olayı iyice sıktı benidr.lar herşey normal diyor ama bence bende fsh yüksekliğide var bir ölçtürüyorum 7.00 bir ölçtürüyorum 8.30 artık ne yapacağımı şaşırdım birde muayene korkusu eklenince bu zamana kadar hiç yol katedemedimo yüzden tüp bebek merkezine mi gitsem direk tüp bebek yaptırsam diye düşünmeye başladım iyi anlayışlı bir dr. arayışı içersindeyim anlicaansen yine o bakırköydeki bana tarif ettiğğin dr.a mı gidiyorsun canım

evet cnm oraya gidiyorum ama sanırım o korku bizde bakii kalacak yani. tedirginlik var hep maalesef stres en büyük düşman işte takmamak lazm ama onuda biz yapamıyoruz işte .rabbim inşallh yardım edecek cnm dua edicez bol bol

inşallah canım her şey dua ile yoluna girer Allah gönlümüze ve bedenimize şifa versinen kısa zamanda hayırlı haberlerle dönmek dileğiyle

Kızlar günaydın
ben hamileyim :)
günaydın canımmmm,,, ayy gözün aydın çok sevndm yaa bir hamile haberi şükürler olsunnn. rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallahhhhhh kaç haftalık şuan minnoş :*

:) ne olsun canim.. Bizde pek atraksiyon yok.. Esim tedavi surecinde.. Bu esnada yinede bebek calismalarina devam.. Minigimi bekliyorum iste.. Suan adetliyim.. Kasim ayinda insallah adet olmamda alirim guzel haberi sen nasilsn?

:) ne olsun canim.. Bizde pek atraksiyon yok.. Esim tedavi surecinde.. Bu esnada yinede bebek calismalarina devam.. Minigimi bekliyorum iste.. Suan adetliyim.. Kasim ayinda insallah adet olmamda alirim guzel haberi sen nasilsn?
nasıl olayım bugün bat günüm ve adet deilim henüZ bende yarın test yapıcam kısmetse olur inşallah ne diyelim :)

nasıl olayım bugün bat günüm ve adet deilim henüZ bende yarın test yapıcam kısmetse olur inşallah ne diyelim :)
İnsallah gonlune gore olsun hersey kuzum.. Allahim isteyen herkese nasip etsin.. Guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…