- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
Dogru diyosun canim allah buyuk sonucta Ne zaman ne olcagi belli olmaz tabiki ama umutla bekledikten sonra husran yasamak kotu oluyo
Evet canım istanbuldayım çok sevinirim.Önceden vajili olduğum için korkuyorum muayenedenyok canım folik asit değil bildiğin vitamin, eczaneye gidip e vitamini istiyorum de hemen verir zaten küçük renkli kapsül şeklinde. doktordan neden korkuyorsun? istanbulda mısın sana doktor önerebilirim.
inşallah canııımm amin amin aminhacicooo cnm bnmmm seni böle arada görmek ne güzel.... bende de bişi yok henüz rabbim doldurur inşallh kısa zamanda kucaklarmızı
Allah dermansız dert vermesin canım benimcogito88 slm cnm nasilsin bizde bugun sonuclari aldkk yazmak istedim, sonuclarmz bizimde iyi degil henuz dr a gosteremedk ama sonuclarin en altinda oligospermi teshisi konmus, sperm azligi yani rabbim hayirlisini versin ne diyelm
ne yapayım cnm vaji gitti şimdide bebiş derdine düştük. rabbim büyük dertt vermesn bunuda aşıcaz inşallah.inşallah canııımm amin amin aminseni görmek de çok güzel melisacııımm.ben eskisi gibi giremiyorum buralara. sen nasılsın neler yapıyorsun az yardımlaşmadık vajiliyken
aşıcaz inşallah melisacımne yapayım cnm vaji gitti şimdide bebiş derdine düştük. rabbim büyük dertt vermesn bunuda aşıcaz inşallah.
sende nedir bebiş durumları. seninde eşindemi sıkıntı vardı
evet cnm oraya gidiyorum ama sanırım o korku bizde bakii kalacak yani. tedirginlik var hep maalesefaşıcaz inşallah melisacımbende uzun süredir prolaktin yüksekliği var stresten bir düşüyor bir yükseliyor ilaç iç bırak olayı iyice sıktı beni dr.lar herşey normal diyor ama bence bende fsh yüksekliğide var bir ölçtürüyorum 7.00 bir ölçtürüyorum 8.30 artık ne yapacağımı şaşırdım birde muayene korkusu eklenince bu zamana kadar hiç yol katedemedim o yüzden tüp bebek merkezine mi gitsem direk tüp bebek yaptırsam diye düşünmeye başladım iyi anlayışlı bir dr. arayışı içersindeyim anlicaan sen yine o bakırköydeki bana tarif ettiğğin dr.a mı gidiyorsun canım
inşallah canım her şey dua ile yoluna girer Allah gönlümüze ve bedenimize şifa versinevet cnm oraya gidiyorum ama sanırım o korku bizde bakii kalacak yani. tedirginlik var hep maalesefstres en büyük düşman işte takmamak lazm ama onuda biz yapamıyoruz işte .rabbim inşallh yardım edecek cnm dua edicez bol bol
günaydın canımmmm,,, ayy gözün aydın çok sevndm yaa bir hamile haberi şükürler olsunnn. rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallahhhhhh kaç haftalık şuan minnoş :*Kızlar günaydın
ben hamileyim :)
Caniiim tebrik ederim cok sevindim, rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :) darisi bize insallah, bizede dua et :)Kızlar günaydın
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun....Kızlar günaydın
Sanada selam canim :)Selamlarr....
naber canım?Sanada selam canim :)
:) ne olsun canim.. Bizde pek atraksiyon yok.. Esim tedavi surecinde.. Bu esnada yinede bebek calismalarina devam.. Minigimi bekliyorum iste.. Suan adetliyim.. Kasim ayinda insallah adet olmamda alirim guzel haberinaber canım?
nasıl olayım bugün bat günüm ve adet deilim henüZ bende yarın test yapıcam kısmetse olur inşallah ne diyelim :):) ne olsun canim.. Bizde pek atraksiyon yok.. Esim tedavi surecinde.. Bu esnada yinede bebek calismalarina devam.. Minigimi bekliyorum iste.. Suan adetliyim.. Kasim ayinda insallah adet olmamda alirim guzel haberisen nasilsn?
:) ne olsun canim.. Bizde pek atraksiyon yok.. Esim tedavi surecinde.. Bu esnada yinede bebek calismalarina devam.. Minigimi bekliyorum iste.. Suan adetliyim.. Kasim ayinda insallah adet olmamda alirim guzel haberinaber canım?
İnsallah gonlune gore olsun hersey kuzum.. Allahim isteyen herkese nasip etsin.. Guzel haberlerini bekliyoruznasıl olayım bugün bat günüm ve adet deilim henüZ bende yarın test yapıcam kısmetse olur inşallah ne diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?