kızlar hamileliğinizde eşiniz kaynananız size nasıl davranıyo?

Aslında sorunum eşimle ve kayınvalidemle ilgili değil.Sağolsunlar çok ilgileniyorlar henüz yeni olmasına rağmen.
Akrabalarımdan doğru düzgün kimse aramadı,ona içerledim.
Bir de babam ve kayınpederim aramadılar.Aslında çok sevindiler biliyorum ama işte benimle paylaşmadıkları için üzüldüm.Sanırım erkek oldukları için uzak durdular biraz.
Ama akrabalarıma gerçekten üzüldüm.Mesela kuzenimi ilk hamile olduğunu duyar duymaz aramıştım ben.Şimdi ikimizde aynı haftalarda hamileyiz(o ikinciye hamile) ama aramadı.
Ne bileyim bebek,hamilelik önemli şeylerdir.Hele de ilkse.Birkaç gündür içime kapanığım.
Kusura bakmayın belki yeri değildi.Anlattım kurtuldum işte.

kuzenin de belki de hamileliğnde sıkıntı yaşıyordur. arar mutlaka üzme kendini ..kayınpederin baban tabi mesafeli dururlar kadınsal bir durum sonuçta.. takma böyle şeyleri arayan arasın aramayan aramasın eşin kendin ve bebişin artık bir ailesiniz..

hamileyken insan daha duygusal olduğundan takma demekle olmuyor,ama sen yinede elinden geleni yapmaya çalış tatlım..

benimde kayınvalidem aksine çok fazla ilgili..47 kiloyla hamile kaldım ve şuan 12.haftalık hamileyim..mide bulantılarım yüzünden 2 kilo verdim..şunu ye,bunu ye bak yemezsen bebk düşer..zaten zayıfsın diye diye psikolojimi bozdu..midemin neyi alıp neyi almadığının artık bilincindeyim ama sağolsun elinden gelse beni yataktan hiç kaldırmadan yatırıcak..bende çok fazla rahatsız oluyorum bu duruma..bebek yokken kimse benim sağlığımı düşünmüyordu ( eşim hariç ) ama şimdi bebek olunca daha fatklı oldu..elimden geleni zaten yemeye çalışıyorum ama o benim kilo almaktan korktuğum için yemediğimi düşünüyor..

Ya biz gün aşırı konuşurduk hatta ben bi gün aramayayım o çaldırırdı.
En son 5 gün önce görüştük. Hamile olduğumu söyledim sevinmişti yani öyle gibiydi.
O akşam ben rahatsızlandım bütün akşam uyumuşum kalktım,hala çok kötüydüm, eve gidelim
canım dedim ona mı bozuldu yoksa ondan önce annemlere söylemememi bilmiyorum.
bugün görümcemle konuştum normalde arkadan mutlaka seslenirdi sordum
ne pişirsem die dolanıyor dedi cok üzüldüm Farkında olmadan kırdım mı acaba
Ya hep anne iki dk bi rahat bırak, karışma derdik ama şimdide bi eksiklik hissediyorum Sizce ne yapmalıyım

eşine dahi anlatmamişsin bu ayıbı helal olsun canım cok buyuk ayıp yapmiş sen onu torun sahıbı yapcan ama hanfendi tiriplere girmiş olsun allaha havale et geç canım

valla kayınvaliden ayıp etmiş canım ama sen boşver onu bu dönemde kendini iyi hissttiren insanlarla iyi hissttiren ortamlarda bulun ki bebeğinde sende mutlu olun :)

kızlar sizin ve bebğinizin sağlığı yerinde olsunda gerisini boşverin hiç boşu boşuna ne kendinizi ne bebeğinizi üzün...

ayıp yaaa..bıde yemıs bari yeme o kadar laf etmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…