Kızlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz?

Kızlar benimde sat 27 ekimdi 7 kasımda beraberliğim oldu ertesi gün içtim sabahına sonra 17 kasımda beraberliğim oldu onda korunmadım yumurtlamam 12-13 gibiydi diye düşünüp bişey olmaz rahatlığı vardı sonra 25-27 kasım gibi yüzümde herzamanki adet sivilcem de cıkınca ahanda bugun yarın adet olurum derken sevgili kocişimm sen hamilesin dedi bende yaw hee nerden olacak filan dedim adamla dalga geçtim oda içime doğuyor sen hamilesin dedi ayın. 29 u geldi çattı öylesine wc deyken bi yapim bakim dedim bu herif soyluyor ama .. anamm ikinci çizgi olmadı mı ben şokkk klozette kaldım oylece bu hafta içi cinsiyetini öğrencez bakalım sizce hangisinde hamiş kaldım ben yahu bu ella hapı yumurtlamamı geciktirip 17 sine mi sarkıttı naptı

Beraberlik tarihi cok onemli degil canim cunku spermle dollendigi gune degil senin yumurtanin yasina gore hesaapliyorlar. Senin yumurtan da son adet tarihinde olusmaya basliyor. O yuzden son adet tarihi gebeligin baslangicidir

Beraberlik tarihi cok onemli degil canim cunku spermle dollendigi gune degil senin yumurtanin yasina gore hesaapliyorlar. Senin yumurtan da son adet tarihinde olusmaya basliyor. O yuzden son adet tarihi gebeligin baslangicidir
Canım onu biliyorum da ben acaba ertesi gün hapı etki etmiyor mu diye düşündüm yada yumurtlamayı gerçekten etkiliyor mu tabiki Rabbim dilemiş bize göndermiş hamd olsun işte insan merak ediyor

Ay ne güzel yapmışsın canım :)) ben olsam duygulanırdım valla :))

İyiymiş ya :)) zavallı adam herşeyden habersizmiş :))

Haha babalar hissediyo demekki :))

Düşük tehlikesi neden peki ? İnşALLAH duyarsınız pıt pıt atışlarını :)
Canım yürüyüşe gittim geldim kahverengi ile karışık bir leke geldi daha öncede pembemsi leke gelmişti. Doktor anlam veremedi.keseye baktı sorun yok.tehlikenin var yat dedi.inşallah bir sorun çıkmaz bebeğim.

Evet alalım hikayeleri,bazen enteresan şeyler çıkabiliyo :)) merak ediyorum nasıl öğrendiniz ?
6 hafta boyunca kistimden dolayı kullandığım ilaç nedeniyle farketmeyip 6.haftada kasık ağrım yüzünden kistim çoğaldı kesinnnn diye kontrole gittiğimde öğrendim ki sorun kist değilmiş bebekmiş :))

Kanama alanı falanmı var acaba ? Bendede benzer bişey olmuşdu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…