Kızlar hamilelik belirtileriniz nelerdi ?

Panda M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
120
11
48
25
Merhaba kızlar 2 yıldır bebek istiyoruz ama hiç bbir sorun olmamisna rağmen bebeğimiz olmadı bu ay da yunrutlama dönemini değerlendirdik adetime 12 gün var belim ve bacaklarım aynı adet olacakmış gibi arada bir ağrıyor ve sağ gogsum sızlıyor sürekli ateş basmaları oluyor sizce bu hamilelik belirtisi mi

Adete 12 gün kala hamilelik belirtisi olmaz canım hatta 6. Haftaya kadar hamilelik belirtisi olmaz ilk belirti adetin gecikmesidir. Ama yinede kesin birşey demiyorum insandan insana farklılık göste bilir

Canım merhaba ben daha önce bir düşük yaptım onda hiç bir belirtim olmadığı için anlayamamıştım. Sonra yumurtlamadan bir kaç gün sonra özellikle sağ tarafinda kasık ağrısı ve bacak ağrım vardı. Hatta belimde ağrıyordu o sürede tabi ben usuttugumu düşündüm adete 6 gün kala da özellikle goguslerde ki aşırı şişlik ve sizlamadan şüphelenerek test yaptım ve silik bir şekilde pozitif çıkmıştı ben yine inanmayarak adetin geçmesini bekledim adetim 4 gün gecikince doktora gittiğimde 4700 beta HCG ile öğrendim hamileliği. Şuan da tam 14 haftanın icindegiz sağlıkla ilerliyoruz şükür. Biraz uzun oldu ama burada aynı belirtileri yaşayıp olmayan arkadaşlar da var ve her insanda da aynı olmuyor maalesef canim inşallah vardır bebişin

Merhaba canım teşekkür ederim benimde sağ kasığım yumurtlama gününden sonra ağrımaya başladı ara ara ağrılar giriyor backalarima da aynı şekilde inşallah bebişim vardır canım

8 aydır evliyim ve sorun olmamasına rağmen olmuyor reglime 5 gün kaldı inşallah benimde olur senin adına çok sevindim hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…