Tabikide beklemediğiniz acil bir durum yaşansa o an yanınızda olamama ihtimali sizi biraz korkutuyor. Ancak özel bir gün o sizin yanınızda olmuş eşinizde arkadaşıda o özel günde yine birlikte olmak istiyorlar. Bence kendinizi iyi hissederseniz böyle özel bir günde birlikte olmanız hoş olurKızlar merhaba,
34+1 günlük hamileyim.
Eşimle konuştuk az önce daha öncelerden hiç hoşlanmadığım yakın bir arkadaşı var o aramış, bu ayın sonunda kız istemesi olacakmış eşinide alıp gelin çok mutlu olurum falan demiş. Daha önce bizim kız istememizde o arkadaşıda gelmişti. muhtemelen oda onlar çağırdı diye çağırıyor.
ve isteme olacağı yer 1.5-2 saat mesafede,
İsteme tarihinde ben 36-37 haftalık falan olacağım.
Eşimde eğer sen gelemeyecek olursan ben gider gelirim günü birlik falan dedi.
İçimden öfke patlamaları yaşasamda tepki vermek istemedim .
Beni bırakıp gitmesi normal olurmu annemlerle evimizde yakın bu arada en kötü annemlere gider orda kalabilirim.
Ama ya ani birşey olsa yanımda olamayacak.
Sizce çokmu haksızlık ediyorum bencil düşünüyorum
evet sanırım öyle kendimi iyi hissedersem gideceğim hiç adamı da darlamayayım en iyisi :)Tabikide beklemediğiniz acil bir durum yaşansa o an yanınızda olamama ihtimali sizi biraz korku :tuyor. Ancak özel bir gün o sizin yanınızda olmuş eşinizde arkadaşıda o özel günde yine birlikte olmak istiyorlar. Bence kendinizi iyi hissederseniz böyle özel bir günde birlikte olmanız hoş olur
Evet biraz öyleyim sanırım toparlamam gerekeO arkadaşını sevseniz yine böyle düşünür müsünüz? Bana fazla alıngan geldiniz.
Yok canım adam kahveye okey oynamaya gitmiyor ya en güzel arkadaşının özel gününde yanında olmaya gidiyor :) Hatta sizinle birlikte gitmek istiyor :)evet sanırım öyle kendimi iyi hissedersem gideceğim hiç adamı da darlamayayım en iyisi :)
Sanırım böyle düşünmemO arkadaşını sevseniz yine böyle düşünür müsünüz? Bana fazla alıngan geldiniz.
Evett ya abarttım sanırım :) iyiki telefonda adamcağıza patlamadımYok canım adam kahveye okey oynamaya gitmiyor ya en güzel arkadaşının özel gününde yanında olmaya gidiyor :) Hatta sizinle birlikte gitmek istiyor :)
İyi ki paylamamışsın :) Hormanlardan bacım hormanlardan inan ilerde bu konuyu okuyunca "buna mı sinir patlaması yaşadım ben" diyeceksinEvett ya abarttım sanırım :) iyiki telefonda adamcağıza patlamadım
bence abratmışsımız, darlamayın adamcağınızı. bebek olunca darlarsınızzzKızlar merhaba,
34+1 günlük hamileyim.
Eşimle konuştuk az önce daha öncelerden hiç hoşlanmadığım yakın bir arkadaşı var o aramış, bu ayın sonunda kız istemesi olacakmış eşinide alıp gelin çok mutlu olurum falan demiş. Daha önce bizim kız istememizde o arkadaşıda gelmişti. muhtemelen oda onlar çağırdı diye çağırıyor.
İsteme tarihinde ben 36-37 haftalık falan olacağım.
Beni bırakıp gitmesi normal olurmu annemlerle evimizde yakın bu arada en kötü annemlere gider orda kalabilirim.
Eşiniz için tahammül edin bence yok yere huzurunuz kaçmasın.Sanırım böyle düşünmem
Ankara içinde anneme bile 1 saatte gidebildiğim için bana şehir içi gibi geliyor böyle mesafelerKızlar merhaba,
Yani bence abartıyorsunuz sonuçta iyi kötü bir samimiyetiniz var ki istemenize çağırmışsınız genelde aile içinde döner bu olay hem de. Şimdi gitmek gerekir buna da eğer ölüm kalım yoksa. Ayıp yoksa. Siz de hamilesiniz alt tarafı ölüm döşeğinde değilsiniz, adam fa uzaya gitmiyor. Annenizle takılın bi gece ola ki çok kötü bir şey olsa adam atlar gelir hemen zaten.Kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?