İkiside o kadar net ki bence var gebelik kan testi ver gidipte bu kadar belli olmazdı awox yalancı pozitif vermiyormuş zatenKızlar 2 gün önce hiçbir şey çıkmamıştı. Dpo 11, adetime de 2 gün var. Bugün sabah ilk idrarla yaptım awox silik oldu. Arkasından predictor ve innovita denedim. İnnovitada bariz çıktı ama bunun jelatini var mı diye bakarken üstünü soydum yanlışlıkla gözükmeyebilirpredictorda da hafif çizgi var. Acile gidip kan versem erken mi? Çok hasta olduğum için ve iltihap inmediği için 2 gün antibiyotik kullandım. Gidip baktırsam daha iyi dimi?
Kan verdim sonucunu bekliyorum. Belirtilerim de olduğu için bence de çıkacak. İnşallah sağlıklı ilerlerİkiside o kadar net ki bence var gebelik kan testi ver gidipte bu kadar belli olmazdı awox yalancı pozitif vermiyormuş zaten
İnşallah sonucun çıktığında haber verKan verdim sonucunu bekliyorum. Belirtilerim de olduğu için bence de çıkacak. İnşallah sağlıklı ilerler
Var gibi gözüküyor sizinki de çok yenidir kan verin isterseniz.Kızlar banada bakın aşılama oldum bugün 12.gun dayanamayıp test yaptım ve böyle ciktiEki Görüntüle 3664148
İnsallh normalde doktor 15 günü kan testi ver demişti ama dayanamadım ilk başta tek cizgiydi sonradan silik çizgi ciktiVar gibi gözüküyor sizinki de çok yenidir kan verin isterseniz.
Hayırlı olsun tekrardanAyy daha çok erken yakalamışım sanki. Uzun bir yol var önümde
Ben de şaşırdım net çıkınca 50 falan vardır diye düşünmüştüm. İlginç olanı erken gebelik testi olmayan laboquick kaset test de bariz silik çıktı. Ultra erken denen predictor yok gibi çıkardı.Hayırlı olsun tekrardanawox 16 değerini yakalamış hemde baya belirgin çizgiyle ona şaşırdım
Laboquick kasetle herkes erken öğreniyor cidden kaliteli bi test. predictora bende şaşırdım şuan demek belli olmuyor bu işler yaBen de şaşırdım net çıkınca 50 falan vardır diye düşünmüştüm. İlginç olanı erken gebelik testi olmayan laboquick kaset test de bariz silik çıktı. Ultra erken denen predictor yok gibi çıkardı.
Ben de bugün laboquick kasetle öğrendim bat günümdüLaboquick kasetle herkes erken öğreniyor cidden kaliteli bi test. predictora bende şaşırdım şuan demek belli olmuyor bu işler ya
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinBen de bugün laboquick kasetle öğrendim bat günümdü
Denemedim hiç ama elimde kaldı yarın senin için yaparım :) belirtilerim pek yoktu kasıkta batma ara ara oldu göğüs hassasiyeti olmadı son 4-5 gündür özellikle sabahları mide yanması olduHayırlı olsun canım sağlıkla gelsinovulasyon testi gebelik varsa çift çizgi çıkıyor diyorlar denediniz mi hiç gerçekten öyle mi. Bir de belirtileriniz nelerdi acaba
Anladım canım çok teşekkür ederimDenemedim hiç ama elimde kaldı yarın senin için yaparım :) belirtilerim pek yoktu kasıkta batma ara ara oldu göğüs hassasiyeti olmadı son 4-5 gündür özellikle sabahları mide yanması oldu
Şuan siz diyince gidip yaptım bir koyulaşma yok.Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinovulasyon testi gebelik varsa çift çizgi çıkıyor diyorlar denediniz mi hiç gerçekten öyle mi. Bir de belirtileriniz nelerdi acaba
Ya çok teşekkür ederim içime su serptiniz allah razı olsunŞuan siz diyince gidip yaptım bir koyulaşma yok.
Yumurtlama günü sol tarafıma ciddi bir ağrı girdi ve şu son hafta azalsa bile yürürken yatakta dönerken hissediliyordu. En net belirtim buydu bence. Sadece göğüs uçlarım hassaslaştı. Bir de kasık dolgunlaşması diyorlardı ne demek anlamıyordum ama gerçekten alt tarafa baskı gibi bir dolgunlaşma oldu.
Ben uzun yıllardır doğum kontrol hapı kullandım bıraktığım ilk ay adet görmeden hamile kalmış oldum. O yüzden bu belirtiler hormonel farklılıktan mı emin olamıyordum ama demek ki hamileliktenmiş.
Bende lekelenme olmadı acaba olacak mı merak ediyorum. İnşallah sizin de vardır. Belli olunca haber verin çok mutlu olurumYa çok teşekkür ederim içime su serptiniz allah razı olsunben ilk kez adete bir hafta kala iç çamaşırımda sürüntü şeklinde turuncu pembe leke gördüm araştırdığımda yerleşme kanaması olabileceği yazıyordu da ondan bu ay ümitliyim. Dediğiniz gibi doluluk bende de var özellikle sol kasıkta.
Süreç uzamamış sizin adınıza çok sevindim
Tabii ki inşallah haber veririmBende lekelenme olmadı acaba olacak mı merak ediyorum. İnşallah sizin de vardır. Belli olunca haber verin çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?