Kızlar hamilelik testi bakar mısınız çizgi var mı hafif 🥹🥹🥹

zzbusezz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
281
120
303
Tokat
Kızlar aslında yalan yok erken yaptım bu teste de pek güvenmiyorum açıkçası. Beklenen adetime tam 10 gün var ovülasyon takibi yapmıştım yumurtlamanın üstünden tam 8 gün 7 gün geçti. Test markası nimo

Kimse yok mu kız kalite de baya düşmüş resmin normalde belli oluyor bakınca eskiden flaşla çizgi arardım nasıl olduysa ilk 3 dakkada çok silik bi çizgi belirdi ama teste asla güvenmiyorum

Kimse yok mu kız kalite de baya düşmüş resmin normalde belli oluyor bakınca eskiden flaşla çizgi arardım nasıl olduysa ilk 3 dakkada çok silik bi çizgi belirdi ama teste asla güvenmiyorum
Canım benim de öyle oluyor ben dün yaptım böyle flash'la efektle zor belli oluyordu buraya yükleyince zaten kalitesi düştüğü için sanki hiç yokmuş gibi gözüküyor ama bu sabah aynı marka testle tekrar ettim daha koyu bir çizgi ve en azından ben kendim net bir şekilde görebiliyorum ve burayı izlediğin zaman da gözüküyor şimdi ben şöyle düşüneyim birkaç gün boyunca takip et koyulaşma var mı yok mu diye zaten varsa gebersindir ve kan verirsin ben öyle yapacağım 4 gün takip edeceğim koyulaşma var mı yok mu varsa zaten gebeyim gidip kan vereceğim hatta bak ben sana kendi testlerimi atayım bu sabah yaptım

Eklentiler

• 1000014753.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000014747.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000014751.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000014752.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000014740.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 43
Aynen valla neyse ben çok takılmayayım buna zaten erken yaptım baya biraz midem bulanıyor 2 gündür.. 3 dakikada çıkıverdi ama teste yalancı pozitif veriyor diyorlar markaya güvenmiyorum en iyisi şöyle bi 4-5 gün sonra başka markayla test yaparım

anammm adete 10 gün kala çıkıyor mu hakkaten… bilen bilgilendirsin heyecanlandım

anammm adete 10 gün kala çıkıyor mu hakkaten… bilen bilgilendirsin heyecanlandım
Vallahi canım ben 10 konuda bilgim yok benim uygulamaya göre adetime daha 11 gün var testlerimi yukarıda görebilirsin Ama uygulama Büyük ihtimal doğru tahminler yapamıyor çünkü yumurtlama döneminde başka zamanlarda gösteriyor ama ben daha erken yumurtladım yumurtlamamı da test de takip etmiyorum ben kendi vücudumun hani verdiği sinyallerle takip ediyorum şefaatle yumurta kıvamında akıntım olduğu zaman yumurtlıyorum zaten kasıklarımda da ağrı oluyor

Ben takip ettim ovülasyon testi pik üstünden tam 7 gün geçti bugün 8. Gün bakın testi açtım daha belirgin

Ama işte nimo marka bozuk diyor herkes güvenmiyorum şaka gibi bütün eczanelerde de nimo marka satılıyor bir de diyorum bozuk bunlar hep diyorum aaa olur mu en güvenilir test diyor eczacı

Valla bilemedim bende güvenmiyorum bu teste çoğu insan şikayetçi yalancı pozitif diye benim 2 gündür bi mide bulantım var şüphelendim Ovülasyon üstünden de 8 gün geçti. Başka marka satılmıyor ki alıp deneyeyim

Bizim burada eczanede de başka markalar vardı softek artimed gibi . Ben sohbetle ilgili bir şey bilmiyorum Ama öbür marka çok şikayet alınmış ama ben eczaneden sipariş oluşturdum depoda oluyor ya getiriyorlar sen de bir konuş istersen depoda varsa getirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…