Kızlar hamilelik testini yaptım bi bakın :)

Ametist_06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
83
72
3
32
Kızlar testi yaptım yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden herkese ❤️🤗 bide kanı sabah mi vermeye gitsem daha iyi olur yoksa simdi acile gitsem mi daha iyi ?
IMG_20200610_212825.webp

Kızlar testi yaptım yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden herkese ❤🤗 bide kanı sabah mi vermeye gitsem daha iyi olur yoksa simdi acile gitsem mi daha iyi ? Eki Görüntüle 2647064
Hayirli olsun tebrik ederim. 🥰 Sanirim acilde kan testi yapmiyorlar artik. Yine idrarla yaparlar. Yarin kan verirsiniz poliklinikte. Bizler icin de dua edin olur mu?

Hayirli olsun tebrik ederim. 🥰 Sanirim acilde kan testi yapmiyorlar artik. Yine idrarla yaparlar. Yarin kan verirsiniz poliklinikte. Bizler icin de dua edin olur mu?
Sağol canım . Dua ederim tabii bebek mi istiosun beklemek çok zor canım inşallah tez vakitte Allah kucağını doldursun canım ❤️

Sağol canım . Dua ederim tabii bebek mi istiosun beklemek çok zor canım inşallah tez vakitte Allah kucağını doldursun canım ❤
Vajinismusum. Daha bebegim oluyor mu olmuyor mu onu bile bilmiyorum. Birden aglama geldi son cumleni okuyunca. Çok zor gerçekten çok.

Back
X