Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar testi yaptım yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden herkese bide kanı sabah mi vermeye gitsem daha iyi olur yoksa simdi acile gitsem mi daha iyi ?
Kızlar testi yaptım yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden herkese ❤ bide kanı sabah mi vermeye gitsem daha iyi olur yoksa simdi acile gitsem mi daha iyi ? Eki Görüntüle 2647064
Hayirli olsun tebrik ederim. Sanirim acilde kan testi yapmiyorlar artik. Yine idrarla yaparlar. Yarin kan verirsiniz poliklinikte. Bizler icin de dua edin olur mu?
Kızlar testi yaptım yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden herkese ❤ bide kanı sabah mi vermeye gitsem daha iyi olur yoksa simdi acile gitsem mi daha iyi ? Eki Görüntüle 2647064
Hayirli olsun tebrik ederim. Sanirim acilde kan testi yapmiyorlar artik. Yine idrarla yaparlar. Yarin kan verirsiniz poliklinikte. Bizler icin de dua edin olur mu?