Kızlar hamilelik varmı sizce ?

Duygulu62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2021
56
31
3
35
Kızlar bu sabah ıdrar testim pozıtıf çıktı beta hcg degerımde alttakı gıbı gebelık varmıdır sizce ? Boş gebelık dış gebelık aklıma bırsuru kötü şeyler gelıyor

Kızlar bu sabah ıdrar testim pozıtıf çıktı beta hcg degerımde alttakı gıbı gebelık varmıdır sizce ? Boş gebelık dış gebelık aklıma bırsuru kötü şeyler gelıyor
Bu değerle kese görülür 2 gün sonra idrara sıkışık gidin karindan görülür sorularinizda yanıt bulur

Evet canım hamilesin gözün aydın, ne kadar geçti adetin kötü düşünme hemen ,önce bir doktor kontrolune git

Tabii ki var degeriniz guzel masallah hayırlı olsun.

Son adet tarihiniz ne zamandı acaba? Bu değerle kese karından gözükür. :)

Evet canım gözün aydın bana göre hamilelik var.değerin bayaa yüksek çıkmış maşallah

Gerçekten mi :) son adet tarıhım 27 Haziran
Yani ben endişelendirmek istemem ama en kısa zamanda doktora gitmenizi öneririm. 3+5e göre değeriniz çok yüksek. Çoğul gebelik de olabilir tabi. Umarım sağlıklı bi gebeliktir

Yani ben endişelendirmek istemem ama en kısa zamanda doktora gitmenizi öneririm. 3+5e göre değeriniz çok yüksek. Çoğul gebelik de olabilir tabi. Umarım sağlıklı bi gebeliktir
Bende bu değerlerle öğrenmiştim 4 haftalikti bebeğim gayet normal değerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…