Kızlar hamilelikte 4 hafta da kese gözükmemesi normal mi??

Nur Danem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
63
11
3
30
Kızlar has. Gittiğim de 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim fakat kese gözükmedi beta 230 olduğu için 4 haftalıkken kese gözükmemesi normal mı kaçıncı hafta da kese gözükür bilginiz var mı acaba

Normal ,cok kucuk daha,hayirli olsun

Normal. Vajinal ultrasonla 1500 hcg, karından ultrasonla 5000 hcg'de gözükür. 1 hafta sonra git bence bir daha.

Kesenin görünmesi için, betanın 3000 lerde olması gerekiyor (karından bakıldığında )
alttan ise, 1000- 1500 lerde olması yeterli.
Daha hamileliğiniz çok yeni, kendinize sıkıntı yapmayın. 1 hafta sonra net olarak da görünür..

Normal. Vajinal ultrasonla 1500 hcg, karından ultrasonla 5000 hcg'de gözükür. 1 hafta sonra git bence bir daha.
Şuan doktor dayım saten 5 haftalığım bize belki dış gebelik te ola bilir dediği için korktuk bir de kan testi yaptı tekrardan bekliyoruz şuan sadece biraz endişelendikte

Şuan doktor dayım saten 5 haftalığım bize belki dış gebelik te ola bilir dediği için korktuk bir de kan testi yaptı tekrardan bekliyoruz şuan sadece biraz endişelendikte

doktor dayın keşke emin olmadan dış gebelik korkusu salmasaymış içine.

merak etme kese daha çok küçük şu an.değerine göre görünmemesi normal.

Ya şu doktorlar hep mi aynı olur? Bana da ilk hamileliğimde "dış gebelik" teşhisi koymuşlardı 4. haftada.. Başka hastaneye gittim doktor şak diye gördü. Sen canını sıkma. HCG sonucunu yaz buraya, bugün kese görülmezse 1 hafta sonra başka hastaneye git.

Çok saol yaa çok teşekkür ederim inanın bna çok iyi geldi söylediklerinizz şuan morelim İyi

HCG sonuçu 16707 çıktı ve kese gözüktü fakat bebek kendini göstermedi doktor haftaya bir daha çağırdı kalp atışını duymak için 6 haftalık dedi

HCG sonuçu 16707 çıktı ve kese gözüktü fakat bebek kendini göstermedi doktor haftaya bir daha çağırdı kalp atışını duymak için 6 haftalık dedi

Maşallah HCG baya bir artmış, ilk gördüğümde içimden "Acaba ikiz mi?" diye geçti :) ama bazen tekil gebeliklerde olabiliyor böyle artış, aklını bir de ben karıştırmıyım şimdi :) Hayırlı, rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.

İnş yaa inş bebek gözükmemesi normal dimi kese gözüktü çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…