İnş yaa inş bebek gözükmemesi normal dimi kese gözüktü çünkü :)
Evet.Doktoru dayisimi sandin
Hayirli olsun saglikla gelsin.
hcg 230 sa 4 haftalik degildir canim 2 haftalik felandir benimki 5 haftalikken gorunduKızlar has. Gittiğim de 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim fakat kese gözükmedi beta 230 olduğu için 4 haftalıkken kese gözükmemesi normal mı kaçıncı hafta da kese gözükür bilginiz var mı acaba
Ayy komikti guldum sizde gulun hayat daha guzel boyleEvet.
Benim kullandığım dilde doktor dayım denilince dayisinin doktor olduğu anlasilir
Biz doktorda olduğumuzu belirtmek için doktordayım deriz.
Ya yok gerçekten değerlere sayılara göre öyle gözüküyor doktor 4 haftalık dedi ve değer 230 du 8 gün sonra gittim beta 16707 çıktı doktor 6 haftalık dedi kesede göründühcg 230 sa 4 haftalik degildir canim 2 haftalik felandir benimki 5 haftalikken gorundu
8 günde 230 dan 16707 çıktı bende çok şaşırdım eşimle ama doktor birşey demediNasil o kadar artti b-hcg?
Kac gunde kactan kaca cikti
Molar gebelik olabilir.8 günde 230 dan 16707 çıktı bende çok şaşırdım eşimle ama doktor birşey demedi
Molar gebelik derken? Kese gözüktü âmaMolar gebelik olabilir.
Doktorun suphelenmesi gerekiyordu gibime geldi.
Bazen kese gozukti yanilsamasi olabiliyor insallah ki saglikli bir gebeliktir:)Molar gebelik derken? Kese gözüktü âma
Yok ya araştırdım netten de bende belirtileri yok bende normal dedi doktor dedi :)Bazen kese gozukti yanilsamasi olabiliyor insallah ki saglikli bir gebeliktir:)
Benim sadece hcg fazla arttigi icin aklimdan gecti.
Yoksa endiselenmenize gerek yok
insallah kalp atisini duyarsin sakin bos kese dediklerinde inanma hemen daga uzman bi doktora git cok duydum 3 aylik hamile birine bos kese kurtaj olmalisin die kiz baska doktora gidio hem bebegi goruyolar hem kalp atisini iste oyle her doktora inanma daga bunun gibi cok duydumYa yok gerçekten değerlere sayılara göre öyle gözüküyor doktor 4 haftalık dedi ve değer 230 du 8 gün sonra gittim beta 16707 çıktı doktor 6 haftalık dedi kesede göründü
Çokk saol canım yaaa çok teşekkür ederim yaaa aynen bende öyle düşünüyordum sateninsallah kalp atisini duyarsin sakin bos kese dediklerinde inanma hemen daga uzman bi doktora git cok duydum 3 aylik hamile birine bos kese kurtaj olmalisin die kiz baska doktora gidio hem bebegi goruyolar hem kalp atisini iste oyle her doktora inanma daga bunun gibi cok duydum
hcg 230 sa 4 haftalik degildir canim 2 haftalik felandir benimki 5 haftalikken gorundu
ben 5 haftalikken duymustum hcg 10000 lerdeydi hatta daga yuksek vajinalden gerekmedikce baktirma bence bekle biraz dagaCanım benim de 200 cıktı ptesi gunu doktor yaklasık 4haftalık dedi ama keseyi suan göremicez vajinalden görebilmek için 2000 fln olması lazım dedi. 8gun sonra gel ded bende salı gununu bekliyrum keseyi görmek için . Sen kalp atıslarını nezaman duycaksın doktor nezaman cagırdı?
ben 5 haftalikken duymustum hcg 10000 lerdeydi hatta daga yuksek vajinalden gerekmedikce baktirma bence bekle biraz daga
evet 5 haftalikken duydum rabbime sukurler olsun simdi 3 ay 4 gunlukBekleyemıyorum ya zaman hemen gecsın bı goreyım ıstıyorum. Sen kalp atıslarını duydun mu canım sanırım kalp atısları duyulduktan sonra bos gebelık olma ıhtımalı yokmus öyle okudum yorumlardan. Kalp atıslarını nekadarlıkken görebılırız acaba
bende cok duydm kalp atisini 2.5 aylikken 3 aylikken duyamayip doktorun kurtaj olman gerektigini soylemesi benimde basima geldi 1.5 yil once maaslef bos kese deyip kurtaj yaptilar cahilligime geldi baska doktora gitmeden kurtaj oldum ama sonra hemen hemen herkesin basina gelmis bos kese olayi onlar baska doktora gidip tekrar baktirdiklarinda bebegin kalp atisini ve bebegi gormuslerevet 5 haftalikken duydum rabbime sukurler olsun simdi 3 ay 4 gunluk
Canım tebrık ederim hayırlı olsun. Darısı başıma insallahevet 5 haftalikken duydum rabbime sukurler olsun simdi 3 ay 4 gunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?