kızlar hamilelikte bulantıya son:)

NAZAR45

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
47
3
0
36
Manisa
ben 3 aylık hamileyim hamileligim çok zor geçti kusmaktan canım çıktı bi gün gece yatrken 1 dilim armut yedim yattım ertesi gün ne kusma ne bulantı 2 gün denedim 3. gün yemeden yattım sabah yine bulantım ve kusmam oldu yani armut işe yaradı umarım sizde etkili olur

keşke hamile olsamda bulantım olsa..aa erdiğiniz bilgiye kimse teşekkür etmemiş ben edeyim hamile kaldığımda mutlaka deneyeceğim

sende armut işe yaramış canım ben armutta yedim her şeyi denedim ama benimki geçmemişti.

ahhh ahhh ne günlerdi keşke armutu yıyebılseydım:1no2: benım oğlumda doğuma kadar bulantım oldu.kızımda da 6 ay çektım.ama herseye deger kuzucuklarım

ah ah keşke armutla geçseydi art gibi nane şekerleri ayvalar elmalar aklıma gelen herşeyi yapıyordum saniyede dışarda hepsi yemek bişey değil çıkarması var onları allahım ogünlerim lşükür geçti az kaldı artık 19 haftayı bitiriyorum hala miğdem bulanıyor sabahları çıkartıyorum bide bunlar geçse

evet canım sanırım işe yarıyor bende bi sitedne okumıştum zaten sanırım bi hadiste geçiyormuş bulantya iyi geldiği yenmesi gerektiği yanlış aktamış olmayın bunu okuyuncabne de denedim sonuç baya azaldı bulantım işalah hep işe yarar

bu başlığı açıp bu tavsiyeyi veren arkadaşımdan Allah bin kere razı olsun.Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bu ne mucizevi bişeymiş.bırakın kahvaltıyı bütün gün bir şey yiyemiyordum.dün akşam denedim.1 dilim ekşi armut yedim.ve ilk dafa karnımda açlık gibi bir krampla ve mide bulantısıyla uyanmadım.uykumu aldığım normal vakitte uyandım.ve en azından kahvaltımı edebildim.ha şimdi az az başladı yine.ama kahvaltı edebilmek çok önemli bir şeydi en azından.Allah razı olsun arkadaşım.
bu arada fayda etmedi diyenler bide "ekşi" armutla denesinler bakalım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bebişlerimize ve bizlere sağlık versin.

9 haftalık hamile yim ama migde yanmaları beni mahvetti . İkinci hamileliğim oğlumda böyle olmamamıştı .simdi yemeğimi yiyince kuısmamak için sekersiz sakız çiğniyorum ve biraz rahatlıyorum

canım bende 3 aylık hamileyım yani 13 haftalık mide bulantılarımla zor başediyorum artık alıştım yalnız benim başka sorunum var son 1 haftadır çok sık idrara çikiyorum her 10 dakikada bide dolu dolu geliyor sendede oluyormu bebeğe zararı omtur umarim çok endişeleniyorum geceleri en az 10 kez uyaniyorum artık böbreklerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…