- 5 Ekim 2020
- 14.643
- 40.036
- 548
- 36
Bugün yaptırdım canım
Sinirlerimi bozdular ben ne hevesle gidiyorum kursağımda bırakıyorlar değerin düşük bilmem nekim dedi düşük diye? 5in üzerindyse gebelik var demektir. Ha dış gebelik midir kimyasal mıdır tutunabilir mi allah bilir. Şimdilik sorun yok değerde.
Tekrar edin testi. Kan verdiğiniz tarihten tam 2 gün sonra tekrar kan verin. Bakın dğer 2 kat artmış mı? Sonra da doktora gidersiniz.
Doktor ve hemsireler adet tarihi hesabi yaptiklari icin direk kimyasala bagliyor malesef nasil etkilenir karsidaki dusunmuyorkim dedi düşük diye? 5in üzerindyse gebelik var demektir. Ha dış gebelik midir kimyasal mıdır tutunabilir mi allah bilir. Şimdilik sorun yok değerde.
Tekrar edin testi. Kan verdiğiniz tarihten tam 2 gün sonra tekrar kan verin. Bakın dğer 2 kat artmış mı? Sonra da doktora gidersiniz.
Doktor ve hemsireler adet tarihi hesabi yaptiklari icin direk kimyasala bagliyor malesef nasil etkilenir karsidaki dusunmuyor
Aynen oyle bak boyle böyle biraz bekleyelim tekrarlayalim deseler bu kadar yikmayacaklar ama işteanlıyorum karşıdaki hemen hamileyim moduna girmesin istiyorlar sanırım. çünkü sonrası daha büyük hayal kırıklığı. Ama düzgünce izah etmek lazım durumu. Düşük diyip baştan savmak saçmalık.
Aynen öyle hamilesin sorun yok değerin düşük ama dedi ama ne işte bişey şöyle bende bakıyim bı çaresineDoktor ve hemsireler adet tarihi hesabi yaptiklari icin direk kimyasala bagliyor malesef nasil etkilenir karsidaki dusunmuyor
Aynen öyle hamilesin sorun yok değerin düşük ama dedi ama ne işte bişey şöyle bende bakıyim bı çaresine
Seni cok iyi anliyorum bende adetim 1-2 gun gecince yaptirdim 436 cikti saglik ocagindaki doktor dusuk dedi cok yeni dedi 2 kat artacakmi bakalim dedi hemen umitlenme dedi. Bende bu pazartesi kadin doguma gittim kese gorundu cok sukur. Bakma sen onlara insallah sag salim alirsin kucaginaAynen öyle hamilesin sorun yok değerin düşük ama dedi ama ne işte bişey şöyle bende bakıyim bı çaresine
Aynen katiliyorum hemen kendini strese sokma git bir kan ver cumartesi bakalim ,Rabbim gonlune gore versin inşallahsen cumartesi mutlaka çık acilde testi tekrar ettir.
Seni cok iyi anliyorum bende adetim 1-2 gun gecince yaptirdim 436 cikti saglik ocagindaki doktor dusuk dedi cok yeni dedi 2 kat artacakmi bakalim dedi hemen umitlenme dedi. Bende bu pazartesi kadin doguma gittim kese gorundu cok sukur. Bakma sen onlara insallah sag salim alirsin kucagina
Cumartesi dışarı çıkma yasağı var sağlık ocağına gitsem olurmu pazartesi
Canım hiç canını sıkma değerin gayet güzel, ben ilk öğrendiğimde 36 idi çok şükür şuan sağlıkla ilerliyor gebeliğimKızlar yardımcı olun hamilemiyim acile gittim doktor yoktu kan testi aldılar BCG düşük dediler hamile değilmiyim idrar testim pozitif çıktı
hastaneye gitmek için çıkabilirsin. Ama pazartesi de olur tabi. Pazartesi günü yaptırırsan sonucun 4 katına çıkması gerekir.
Amin canım inşallah eve bugün verdim çok düşük demiCanim bugun mu verdin pazar tekrar et gec döllenme falanda olabilir biz ne desekk bos önemli olan 2 gunde 1, 2 katı olması.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?