Kızlar hamilemiyim

Sinirlerimi bozdular ben ne hevesle gidiyorum kursağımda bırakıyorlar değerin düşük bilmem ne

Doktor ve hemsireler adet tarihi hesabi yaptiklari icin direk kimyasala bagliyor malesef nasil etkilenir karsidaki dusunmuyor

Doktor ve hemsireler adet tarihi hesabi yaptiklari icin direk kimyasala bagliyor malesef nasil etkilenir karsidaki dusunmuyor

anlıyorum karşıdaki hemen hamileyim moduna girmesin istiyorlar sanırım. çünkü sonrası daha büyük hayal kırıklığı. Ama düzgünce izah etmek lazım durumu. Düşük diyip baştan savmak saçmalık.

Aynen oyle bak boyle böyle biraz bekleyelim tekrarlayalim deseler bu kadar yikmayacaklar ama işte

Aynen öyle hamilesin sorun yok değerin düşük ama dedi ama ne işte bişey şöyle bende bakıyim bı çaresine
Seni cok iyi anliyorum bende adetim 1-2 gun gecince yaptirdim 436 cikti saglik ocagindaki doktor dusuk dedi cok yeni dedi 2 kat artacakmi bakalim dedi hemen umitlenme dedi. Bende bu pazartesi kadin doguma gittim kese gorundu cok sukur. Bakma sen onlara insallah sag salim alirsin kucagina

Cumartesi dışarı çıkma yasağı var sağlık ocağına gitsem olurmu pazartesi

İnşallah kuzum insallah Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın

Kızlar yardımcı olun hamilemiyim acile gittim doktor yoktu kan testi aldılar BCG düşük dediler hamile değilmiyim idrar testim pozitif çıktı
Canım hiç canını sıkma değerin gayet güzel, ben ilk öğrendiğimde 36 idi çok şükür şuan sağlıkla ilerliyor gebeliğim Önemli olan değerinin orantılı bir şekilde artması inşallah güzel ilerler stres yapma

Tamam canım pazartesi gidicam sağlık acagına Çarşamba günü çıkar dedi yazarım tekrar

kızalr merhaba bugün 16. günüm değerim 9,31 çıktı sizce çokmu düşük reglime 4 gün var

Canim bugun mu verdin pazar tekrar et gec döllenme falanda olabilir biz ne desekk bos önemli olan 2 gunde 1, 2 katı olması.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canim bugun mu verdin pazar tekrar et gec döllenme falanda olabilir biz ne desekk bos önemli olan 2 gunde 1, 2 katı olması.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin canım inşallah eve bugün verdim çok düşük demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…