- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Çok duygulandımHayırlı olsun çift çizgide genelde hata olmuyor
Allah hayırlısını nasip etsin kaç senelik evliydiniz?Kızlar Merhaba. Tüp bebek tedavisi gördüm. Yaşayanlar bilir psikoljik olarak çok zorlu bi süreç. Rabbim kimseye çocuk aratmasın. Neyse gelelim konuya tüp bebek tedavi bitti. 10 gün sonra kan testi yaptır dedi doktorum. Ama ben dayanamadım 7. Gün de test yaptım çift çizgi çıktı.aman allahım o nasıl güzel bi duygu öyle önce gözlerime inanamadım. O ikinci çizgiyi görünce. Ama çok silikti. AMa çıkmıştı o ikinci çizgi. Neyse dedik yinede çok umutlanmayalım dedik belki kan sonucunu bekleyelim yine umutlarımız yıkılması dedik. Normalde dün adet olmam gerekliydi. Ama olmadım. Hemşire demişti adet gecikebilir ilaçlardan dolayı diye. Hadi yine bekleyelim kan sonucunu dedik. Bugün eşimle yine dayanamayıp eşimle test alıp yaptık bu sefer çizgi daha belli sanki. yarın kan testi vercem sizce hamilelik durumu var mıdır yarın net belli olacak ama ben artık sabredemiyorum sanırım
İnş Rabbim nasip etsin de yarın yazarım yine sizehadi hayırlısı cnm güzel haberlerini bekliyoruz yarın
Amin 4 senelikAllah hayırlısını nasip etsin kaç senelik evliydiniz?
hadi ya yaş kaçtı bende 3-5 sene sonra istiyorum çocuk yeni evliyimAmin 4 senelik
Ne 3ü be 5i kuzum hemen yap derim. Sonra uğraşma böyle gerçi bende bi sıkıntı yok.hadi ya yaş kaçtı bende 3-5 sene sonra istiyorum çocuk yeni evliyim
yaş 24 uğraşamam ben çocukla yaaaNe 3ü be 5i kuzum hemen yap derim. Sonra uğraşma böyle gerçi bende bi sıkıntı yok.
Amin in inş bitanem saolasınRabbim sabrinizin mukafatini verir insallah.
Gebelik var gibi duruyor.
Allahin izniyle saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
Yaaa gerçekten miiiHadi gözün aydın sağlıkla al kucağına için pır pır ediyordur şimdi
Yaaa Rabbim yar ve yardımcın olsunHayırlı olsun canım rabbim bizlerede nasip ederinsallah.bende 3 senenin sonunda hamile kaldım ama kalp atışı duyulmadi kurtaja alındım
Amiinnn kuzucummm sagoll.kendiliginden olmuştu. 3 senenin sonunda bi mucize gibi geldi cok sevinmistim ama nasip olmadı. Rabbim hayirlisindan versinn ama acısı hala icimdeYaaa Rabbim yar ve yardımcın olsuntedaviyle mi olmuştu. Rabbim tkar nasip eder inş
Tabiki kolay mı Rabbim sana cennet kokulu bi evlat daha versin acını unutursun inşAmiinnn kuzucummm sagoll.kendiliginden olmuştu. 3 senenin sonunda bi mucize gibi geldi cok sevinmistim ama nasip olmadı. Rabbim hayirlisindan versinn ama acısı hala icimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?