KIZLAR HAMİLEMİYİM? ? ?

Kızlar iyi aksamlar sizlere bir sorum olacak adetıme 6 gun var ve ben 3 gündür şiddetli bel ağrısı kasık ve bacak ağrısı yaşıyorum bazen kalcalarıma bile atıyor ağrı bugün sabah uyandıgım gibi midem bulandı geçti ve uyandıgımdandır oturup kalkınca basım donuyor hıc bebeğimiz yok çok istiyorum tecrübeli anneler sizce hamılemıyım :.

Hamilesin hamilesin canim tebriklerrrrr aynisini yasadim coookkk guzeellllll bir duygu sakin agir kaldirma yarin kan ver ve hep yat.
Ikinci cizgi netse degerin 10 un uzeridir yani bir bucuk aylik falan hamissin.saglikla al kucagina coookk sevindim.
Not: kimseye soyleme nazar deger uc aydan once sakin soyleme Allah saglikla kavustursun...

Ay canım benim ne güzel yazmışsın allah razı olsun saolasın bitanem. Bi maşallahınızı alırım

Masallah masallah masallah...tup bebek cok zordur bilirim cok dikkat ettt cnm anne olmak superrrr taze anne masallah ikinizede..

O söylememe işi hayallerdeki gibi olmuyor. Eşimin ailesinde en son bebek eşimdi. 32 senedir bebek olmamıştı ailede. Eşim eve gelir gelmez bütün aileyi aradı ki 5 haftalık hamileydim sadece.

Ben de 7. gün idrar testi yaptım silik çıkmıştı, 9. gün daha koyu çıktı..
10. günde kan testi ile kesinleşti :) Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun.. Gözünüz aydın.

Hayırlı olssuuuuunnn sekerim

Ay maşallah Allah banada nasip etsin o günlerini inş
Bu arada ben de kan testinden bir gün önce ikinci çizgiyi silik görmüştüm. Ertesi gün kan testi yaptırıp 500lerde bir bhcg duymuştum. Dünyanın en rahat insanı olduğum için reglim geçtikten 10 gün sonra test yaptırdım. Hayalkırıklığından korktum bir de 2. evlilik yıldönümümüz gelmek üzereydi onu bekledim. Darısı başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…