- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Amiinn canim insallah sagolTabiki kolay mı Rabbim sana cennet kokulu bi evlat daha versin acını unutursun inş
İnş canım benim saoolCok sevindim senin icin buyuk ihtimal hamilesin hata cikmaz genelde.insallah hayirlisiyla alirsin kucagina bebegini
Hamilesin hamilesin canim tebriklerrrrr aynisini yasadim coookkk guzeellllll bir duygu sakin agir kaldirma yarin kan ver ve hep yat.Kızlar Merhaba. Tüp bebek tedavisi gördüm. Yaşayanlar bilir psikoljik olarak çok zorlu bi süreç. Rabbim kimseye çocuk aratmasın. Neyse gelelim konuya tüp bebek tedavi bitti. 10 gün sonra kan testi yaptır dedi doktorum. Ama ben dayanamadım 7. Gün de test yaptım çift çizgi çıktı.aman allahım o nasıl güzel bi duygu öyle önce gözlerime inanamadım. O ikinci çizgiyi görünce. Ama çok silikti. AMa çıkmıştı o ikinci çizgi. Neyse dedik yinede çok umutlanmayalım dedik belki kan sonucunu bekleyelim yine umutlarımız yıkılması dedik. Normalde dün adet olmam gerekliydi. Ama olmadım. Hemşire demişti adet gecikebilir ilaçlardan dolayı diye. Hadi yine bekleyelim kan sonucunu dedik. Bugün eşimle yine dayanamayıp eşimle test alıp yaptık bu sefer çizgi daha belli sanki. yarın kan testi vercem sizce hamilelik durumu var mıdır yarın net belli olacak ama ben artık sabredemiyorum sanırım
Ay canım benim ne güzel yazmışsın allah razı olsun saolasın bitanem. Bi maşallahınızı alırımHamilesin hamilesin canim tebriklerrrrr aynisini yasadim coookkk guzeellllll bir duygu sakin agir kaldirma yarin kan ver ve hep yat.
Ikinci cizgi netse degerin 10 un uzeridir yani bir bucuk aylik falan hamissin.saglikla al kucagina coookk sevindim.
Not: kimseye soyleme nazar deger uc aydan once sakin soyleme Allah saglikla kavustursun...
Evet dikkat etmek gerekiyor. Sende mi tüp bebekle hamile kaldın canım neler yaşadınMasallah masallah masallah...tup bebek cok zordur bilirim cok dikkat ettt cnm anne olmak superrrr taze anne masallah ikinizede..
O söylememe işi hayallerdeki gibi olmuyor. Eşimin ailesinde en son bebek eşimdi. 32 senedir bebek olmamıştı ailede. Eşim eve gelir gelmez bütün aileyi aradı ki 5 haftalık hamileydim sadece.Hamilesin hamilesin canim tebriklerrrrr aynisini yasadim coookkk guzeellllll bir duygu sakin agir kaldirma yarin kan ver ve hep yat.
Ikinci cizgi netse degerin 10 un uzeridir yani bir bucuk aylik falan hamissin.saglikla al kucagina coookk sevindim.
Not: kimseye soyleme nazar deger uc aydan once sakin soyleme Allah saglikla kavustursun...
Sonuç kötü olmamıştır umarımO söylememe işi hayallerdeki gibi olmuyor. Eşimin ailesinde en son bebek eşimdi. 32 senedir bebek olmamıştı ailede. Eşim eve gelir gelmez bütün aileyi aradı ki 5 haftalık hamileydim sadece.
Şu anda 20 aylık dünyalar güzeli bir kızım varSonuç kötü olmamıştır umarım
Amin bitanem teşekkür ederimBen de 7. gün idrar testi yaptım silik çıkmıştı, 9. gün daha koyu çıktı..
10. günde kan testi ile kesinleşti :) Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun.. Gözünüz aydın.
Ay maşallah Allah banada nasip etsin o günlerini inşŞu anda 20 aylık dünyalar güzeli bir kızım var
Hayırlı olssuuuuunnn sekerimKızlar Merhaba. Tüp bebek tedavisi gördüm. Yaşayanlar bilir psikoljik olarak çok zorlu bi süreç. Rabbim kimseye çocuk aratmasın. Neyse gelelim konuya tüp bebek tedavi bitti. 10 gün sonra kan testi yaptır dedi doktorum. Ama ben dayanamadım 7. Gün de test yaptım çift çizgi çıktı.aman allahım o nasıl güzel bi duygu öyle önce gözlerime inanamadım. O ikinci çizgiyi görünce. Ama çok silikti. AMa çıkmıştı o ikinci çizgi. Neyse dedik yinede çok umutlanmayalım dedik belki kan sonucunu bekleyelim yine umutlarımız yıkılması dedik. Normalde dün adet olmam gerekliydi. Ama olmadım. Hemşire demişti adet gecikebilir ilaçlardan dolayı diye. Hadi yine bekleyelim kan sonucunu dedik. Bugün eşimle yine dayanamayıp eşimle test alıp yaptık bu sefer çizgi daha belli sanki. yarın kan testi vercem sizce hamilelik durumu var mıdır yarın net belli olacak ama ben artık sabredemiyorum sanırım Bİ MAŞALLAHINIZI ALIRIZ TEYZE LERİ İNŞ
Bu arada ben de kan testinden bir gün önce ikinci çizgiyi silik görmüştüm. Ertesi gün kan testi yaptırıp 500lerde bir bhcg duymuştum. Dünyanın en rahat insanı olduğum için reglim geçtikten 10 gün sonra test yaptırdım. Hayalkırıklığından korktum bir de 2. evlilik yıldönümümüz gelmek üzereydi onu bekledim. Darısı başına inşallah.Ay maşallah Allah banada nasip etsin o günlerini inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?