KIZLAR HAMİLEMİYİM? ? ?

Ohhh gelsin bebiş

Simdiden hayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin. Nerede oldun tedavini.
Ben de gun sayiyorum tedaviye baslamak icin dualarindan biz isteyenleri de eksik etme :)

Canım bende bu ay tup bebek sonucu pozıtıf aldım. 832 degerım. Transfer sonrası kacıncı gunn yarın

Simdiden hayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin. Nerede oldun tedavini.
Ben de gun sayiyorum tedaviye baslamak icin dualarindan biz isteyenleri de eksik etme :)
Hiç endişelenme olurmu. Hıc zor bır surec degıl. Rahat olmaya calış . Yumurta toplama işlemınde uyuyosun hıc agrı sızı yok. Transferdede hıc agrı yk. Smear testı gıbı dusun. 4 dakıkalık bı işlem .

Maşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin

Maşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin

Bu belirtilere göre kimse birşey diyemez canm o yüzden kimse cevap yazmamış muhtemelen..adet gününün geçmesini bekleyip test yap Allah gönlüne göre versin inşallah..

Aa canim benim hamilelik haberine cok sevindim. Arada hamilelik topiclerinde rastliyordum sana.
Ben tecrubeliyim esasen bu ikinci denemem olacak insallah Allah bana da nasip eder guzel haberler vermeyi ve daha fazla bekletmez.
Allah tamamina erdirsin ve saglikla kucagina al insallah

Evet dikkat etmek gerekiyor. Sende mi tüp bebekle hamile kaldın canım neler yaşadın
Cevap gecikti ksra bakma cnm.ben iki asi iki tup yaptim olmadi tup sorunu vardi laproskopi oldum sonra iki sene sonra kizima kavustim.hemde dogal yoldan sonkez tup bebek yapacaktik 6 yil sonra Rabbim dualarimi kabul etti sindi kizim 19 aylik oldu bir anneee deyisi var omre bedel...
Duanin acamadigi kapi yok cok cektik ama kavustuk cok sukur..simdi ikinci yi dusunuyoruz insallah tabi 36 yasina geldim vaktim yok mecbur yapcaz Allah nasip ederse...Allah tum isteyenlere saglikla kavustursun evlatlarina..senide yavruna..amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…