Yaaa çildirmak uzereyim şu an 15 dk da falan çiktı gercekten goruyormusun ya bide buna bakCanım çizgi hemen mi çıktı çünkü ben de gördüm :)
Yaaa çildirmak uzereyim şu an 15 dk da falan çiktı gercekten goruyormusun ya bide buna bak
Çizgiyi bende gördüm.hamilesiniz büyük ihtimal.yeni baslayan bir gebelik oldugu icin bu kadar silik çıkmış.benimkide boyle cikmisti.bundan daha silikti hatta.ama yinede görmüştüm.tebrikler :))Bata 5 gun var kizlar hamilemiyim nolur bisey soyleyin ben hayalmi goruyorum yardım edin lutfen
Çizgiyi bende gördüm.hamilesiniz büyük ihtimal.yeni baslayan bir gebelik oldugu icin bu kadar silik çıkmış.benimkide boyle cikmisti.bundan daha silikti hatta.ama yinede görmüştüm.tebrikler :))
inşallah ya inşallah dogrudur Allahım nolur dogru olsun cok tesekkur ederim cvp verdiginiz icinEvet görüyorum canım elinde başka test varsa testi tekrarla istersen inanmak icin :) bana kalırsa hamilesin hatta kan testi verirsen değerin de 30 civarı çıkacaktır
Bende şaşı olmak uzereyim sürekli bakiyorum cok tesekkur ederim hissetmistim bu ay ya nolur dogru olsunCizgiyi bende gordum hamilesindir insallah
Ahh o cizgiyi gormek icin şaşı oldugumu hatirliyorum
Maşallah deneyim tecrübe meselesi diyorsunuz yaniEvet görüyorum canım elinde başka test varsa testi tekrarla istersen inanmak icin :) bana kalırsa hamilesin hatta kan testi verirsen değerin de 30 civarı çıkacaktır
Testteki çizgi iyice belirginleşmeden kan vermek istemiyorum 2 gun sonra testi tekrar edicem bakalım inşallah yanılmıyorumdurMaşallah deneyim tecrübe meselesi diyorsunuz yanivalla ben ilk baş görememiştim çizgiyi ama ikinci fotoda gördüm umarım hamilesinizdir kan verin bencede :)
2 3 gun sonra tekrarla testi canim benim 9 gun gecince cift cizgi kesinlesmisti ama kanda 5 haftalik oldugu ciktiBende şaşı olmak uzereyim sürekli bakiyorum cok tesekkur ederim hissetmistim bu ay ya nolur dogru olsun
Benim adetime 3 gun varken boyle çıkmıştı. Gunese tutmak karanlikta flasha tutmaktan kör olcaktim .Yaaa çildirmak uzereyim şu an 15 dk da falan çiktı gercekten goruyormusun ya bide buna bak
Teşekkür ederim bu testin aynısını 2 gun once yapmıştım tek cizgi çıkmıştı hatta beklettim belki sonradan cikar bir umit diye çıkmadı bugun ayni testi yaptım sonuç bu iki gun sonra tekrar deneyeceğim erken sevinmek istemiyorum ama hissediyorum sanki hamileyim gibiTatlım kullandığın testte 2.çizgi yok bu baktığın test çubukları erken gebelik testi değil ilk 5 dk çıkan sonuç doğrudur bekleyip attığın resimler doğruyu yansıtmaz. Sana tavsiyem predictor erken gebelik testi alıp öyle bakman. Kanda betahcg değeri belli bir seviyeye ulaşmadan idrara yansımaz. Adetin daha 5 gün varmış erken test yapmak için. Huzursuzsan kan ver derim buradan 2. Çizgi var diye yorumları aldanıp daha sonra üzülme.
Evet bende oyle yapmayi düşünüyorum inşallah yanilmam2 3 gun sonra tekrarla testi canim benim 9 gun gecince cift cizgi kesinlesmisti ama kanda 5 haftalik oldugu cikti
Of cok beklemissiniz ama ne guzel deymis biz 4 aydir bekliyoruz sogan kuru yaptim gecen ay ve sonra incir kürü tabi once rabbim ama kurler iyi geldi diye düşünüyorumBenim adetime 3 gun varken boyle çıkmıştı. Gunese tutmak karanlikta flasha tutmaktan kör olcaktim .
Neyse ki hamileymisim .Ruya gibi geliyordu 1 sene bekleyince
İnşallah canim ya gozun aydin senindeAY SANA BİRŞEY SÖYLİYİM Mİ :) AYNISI BENDE OLDU GÜLÜM ADETİME 6 GÜN VARDI GİTTİM TEST ALDIM AYNI SENİN Kİ GİBİ SİLİK ÇIKMIŞTI SONRA KAN VERDİM 38 CIKTI ŞİMDİ 4. HAFTADAYIZ BENCE İÇİNE İŞLİYORSA HEMEN YARIN GİT KAN TESTİ YAPTIR :) hem erkenden öğrendin mi daha iyi ona göre davranırsın tutunma zamanında en azından dinlendirirsin kendini ne biliyim günlük suyunu karşılarsın filan
Yaa agzindan bal damlıyor inşallah canım nedense bende oyle hissediyorum:)))birdaha söylüyorum
bu testte çizgi ve kanında hcg var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?