kızlar hamileyken düğüne gitmek tehlikelimi acaba

rapunzelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
96
25
38
Belki bazıları için saçma ama 15 haftalık gebeyim dün düğüne gittim ses çok fazlaydı aksi gibi yerde yoktu ses sisteminin yanına oturduk çok rahatsız oldum korktum sanki bir sıkıntı olurmu sizce

Son düzenleme:
Belki bazıları için saçma ama 5 haftalık gebeyim dün düğüne gittim ses çok fazlaydı aksi gibi yerde yoktu ses sisteminin yanına oturduk çok rahatsız oldum korktum sanki bir sıkıntı olurmu sizce

Canım ben sesten bişey olucağını zannetmiyorum

Bn hamile oldugumu bilmeden kuzenimin dugunu vardi ona gittim zip zzip zipladim bir sey olmaz insallah snra hamile oldugumu ogrenince cok pisman oldum o kadar oynadigima filan
insallah bi sey olmaz Allahim korusun bebislerimizi

5 haftalık hamilelik daha bir kan parçası kalp atış sesi bile yok , 20nci haftalardan sonra bebek sesleri duyuyor hiçbirşey olmaz ...

Olmaz canim merak etme ben dogumuma 1hafta kala gittiydim
9.ayimdada esimin isi geregi nerdeyse her gece bardaydim olsa benimkine olurdu

ben 30 haftalıkken düğüne gittim benim kızda oynadı müzikle :) kendini yormadığn takdirde bişey olmass

Kızlar çok sağ olun bitanesiniz içim rahatladı bu arada küçük bir hata yapmışım 5 değil 15 haftalığım çok pardon.. :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…