Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar hamiş olduğunuzu ailelere nasıl bir süprizle söylersiniz ?
canım ben bu konuda pek yaratıcı değilim, eşimle aynı anda telefonlara sarıldık. telefonda söyledik. sabırsızız çünkü... ama öncesinde hep hayalini kurardım. annemler kv'ler ve ablamların bulunduğu bir yemek organizasyonu düzenleyip, kamerayı da bir yere kurup yemeğin ortasında hepsine birer küçük bebek kıyafeti paketi (tabi paketin içinde ne olduğunu bilmeyecekler) vermeyi düşünmüştüm yapabilseydim güzel olacakt ama dediğim gibi sabırsız
ama eşime bu şekilde söyledim. kamerayı o gelmeden kurdum (tam eve geldiğinde oturacağı yere). zil çalınca kaydı başlattım. hemen oturduğu koltuğun altına da hediye paketi koydum. geldi, oturdu. bak bakalım ne var orada dedim. Paketi aldı, ne aldın ki bana sevinciyle açtı. bebek ayakkabılarını görünce salak oldu. "ay ço şirinmiş" dedi. durdu durdu, "hamile misin" dedi. evet deyince savurduğu sevinç nidası ile üzerime atladı... şimdi izleyip izleyip gülüyoruz